Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pytacie o byłe związki swoich partnerów?

Polecane posty

Gość gość
dla mnie to podstawowa wiedze nie toleruje pewnych zachowan seksualnych i pewnego rodzaju przeszlosci kobieta ktora cos ukrywa od razu jest skreslona.

Gość gość
A co byś pomyślał o tym co ja zrobiłam?

Gość gość
Przeczytaj mój post z dzisiaj o 14:09 i na pierwszej stronie z 22:41. Tam opisałam.

Gość gość
Wiele osób pytanych o przeszłość mija się z prawdą i nie da się niczego udowodnić. Ktoś udaje niewiniątko, a potem zarazi opryszczką albo jeszcze gorzej

Gość gość
Weź powiedz, że spotykałaś się z kimś, ale skończyło się na przytulankach, do niczego więcej nie doszło. Nie wyrychlaj się, tylko poczekaj aż zapyta

Gość gość
No ale to głupie, że dotykałam a nie widziałam... już bym mu wolała powiedzieć ze widziałam, lepiej by było, a nie chce kłamać

Gość gość
dotykają tylko d****i

Gość gość
Ale masz problem autorko :D Powiedz prawde i po sprawie .

Gość gość
Do dziś przeszłosć też jest ważna

Gość gość
Boje się jak to może być. Mam nadzieje ze w ogóle nie zapyta skoro powiem, ze jestem dziewicą. Ale boje się, że facet zapyta co robiłam z byłym, a jak mu powiem to zrobi się zniesmaczony...

Gość gość
To ty sie zapytaj co on robil !

Gość gość
Ja na przykład nie chciałabym znać żadnych łóżkowych szczegółów mojego faceta. Jedyne co bym chciała wiedzieć to z iloma dziewczynami spał oraz jakie ogólnie ma preferencje żebyśmy się w tej kwestii dopasowali i tyle. Nie chciałabym też oglądać jego byłych na fb. To w sumie już się nie martwię aż tak, ale faceci są jednak bardziej nietolerancyjny w sprawie przeszłości seksualnej kobiet i im wiele rzeczy wolno, a jak kobieta to robi to już szmata. Tylko pytanie z kim oni w takim razie to robią... No właśnie

Gość gość
Ja nie chcialabym niczego wiedziec o bylych faceta.

Gość do gość
gość dziś , a jakby sie okazalo ze facet lubi anal, to by Ci to przeszkadzalo?

Gość gość
Spadaj zboku od anala.

Gość gość
ja dostałem z liścia i już o nic nie pytam

Gość gość
Nie (K).

Gość gość
Ja nie pytam, bo o takie rzeczy zwyczajnie nie wypada pytać. Można zapytać np. ogólnie czy akceptuje seks bez zobowiązań co myśli na ten temat, albo o płatny seks. To już dużo mówi o człowieku, o ile nie kłamie oczywiście. Ale pytanie o byłe związki i o szczegóły, jakie były te osoby i co robili jest nie na miejscu. Nie opowiadaj mu jak tamtego dotykalas i czy widziałaś czy nie, bo to bezsensu. Powiedz że był ktoś, kogo kochalas ale nie wyszło i jest to sprawa zamknięta. Więcej nie ma potrzeby mówić.

Gość gość
Dodam jeszcze, że pierwszemu nie mówiłam nawet że jestem dziewicą, bo uznałam że nie ma takiej potrzeby :) Nawet się nie zorientował, powiedziałam mu dopiero dużo później że był pierwszym :) Nie mówiłam, bo uznałam że to spowodowałoby u niego i u mnie większe zdenerwowanie i zepsułoby wszystko.

Gość gość
Dobra.Podbijam temat bo widzę ze sama dzieciarnia tu siedzi.Co jesli zaczynaja sie spotykac rozwodnicy?przecież juz sie przejechali mocno na plci przeciwnej i maja konkretnie okoreslone kogo chca.A wiadomo ze skoro doszło do rozwodu to sie wydarzylo cos poważnego. Co wtedy?

Gość gość
A co za różnica czy to rozwodnicy czy osoby po 3, 5-cio letnich związkach? Gdyby mi facet opowiadał co robił ze swoją ex i co ona lubiła bądź nie, to chyba bym pawia puściła. Nie obchodzi mnie to i już. Tak samo gdyby pytał mnie o mojego exa, uznalabym to za co najmniej dziwne, że chce się porównywać do niego, czy co. Poza tym czesto ludzie nie lubią wspominać byłych, czasem chcą o nich po prostu zapomnieć. Co innego jest mówić o sobie, co się lubi czego oczekuje itd.

Gość ja jak wiem ze dziewczyna
miala anal, to nie jestem w stanie z nia byc.

Gość gość
No i znowu nie czytacie dokładnie. NIE KOCHAŁAM BYŁEGO!!!

Gość gość
Masz rację Kotka32, najlepiej brać życie takie jakie jest, po co facet ma się zadręczać że inni mogli być lepsi od niego, ja dla swojego powiedziałam że przed nim był tylko jeden i tak ma być.

Gość gość
ja jak wiem ze dziewczyna wczoraj miala anal, to nie jestem w stanie z nia byc x Ja gdybym wiedziała że robił minete, to bym nie chciała go całować :P