Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy wrocila wam ochota na sex po porodzie

Polecane posty

Gość gość

jestem 5 mcy po cc, moje libido spadlo i to bardzo, jak je odzyskac? czy moze sa to zmiany hormonalne po ciazy ktore wroca do normy tylko kiedy? czy znacie jakies suplementy diety na poprawe libido?

Gość gość
A co, mąż już się niecieprliwi?

Gość gość
Czekolada:-) a tak na poważnie to może jesteś poprostu przemęczona, wiesz czasem dobrze zaangażować męża do pomocy i odpocząć.

Gość gość
bylismy padnieci przez pierwszy miesiac, potem sie bardziej zorganizowalismy, on duzo pomaga przy dziecku, ja wole sobie poczytac wieczorem i potem jak chce mi sie spac to juz nie mam ochoty na sex tzn wogole spadla mi ochota po ciazy, czy tez tak macie? slodycze ogolnie jem ale tez bez przesady

Gość gość
Po pierwszym porodzie który był masakryczny wróciliśmy do przytulania aż po 10 miesiącach.To mąż nie wykazywał inicjatywy,chyba przerosło go to czego był świadkiem..Z drugim poszło szybciuteńko i dobierał się do mnie w czasie połogu jak dopiero co szwy wyszły..

Gość gość
8dni po cc, ale lekarz kazal troche poczekać :/

Gość gość
ok ale jak z ochota u was? bo ja za bardzo nie mam ochoty i nie wiem czy to zmiany hormonalne czy sprawa dla sexuologa

Gość gość
Mnie nigdy ochota nie przeszła, żeby musiała wracać. Nie mogłam się doczekać końca połogu i mąż też. Przy porodzie był, wszystko widział, ale jakoś wstrętu do mnie nie nabrał.

Gość gość
Przez 10 miesięcy zrobiliśmy to 4 razy,pierwszy raz po 4 miesiącach (poród sn), po kolejnych 2 miesiącach zrobiliśmy to 2 razy dzień po dniu, i znowu raz po miesiącu i nie myślę więcej się z nim kochać Nie pomaga mi przy dziecku, mam traume po porodzie, boję się kolejnej ciazy. On mnie nie przytula ani nic.

Gość gość
ja mialam cc wiec zadnej traumy nie mam, tylko ochoty brak

Gość gość
gość dziś chyba jest cos nie tak z tobą. nam seks, a tak wlasciwie moj orgazm wywolał poród, więc nie wiem co to znaczy stracic ochote, mimo ze ciaza byla zagrozona i dosc ciezka. moze masz poczatki depresji, bo to nie jest normalne.

Gość gość
nie mam zadnej depresji, juz nie wymyslajcie:)

Gość gość
gdybys nie miala to czulabyś aż taką potrzebe radzenia sie anonimowych osob? Raczej wątpie. takie zaburzenia hormonalne nigdy nie koncza sie dobrze dla organizmu.

Gość gość
Nie wróciła. Jestem 13 miesiecy po porodzie.

Gość gość
I wy sie dziwicie, ze faceci pozniej was zdradzają? :o ROK BEZ SEKSU? a ja myslalam ze kazac swojemu czekac 2miesiace jestem okropna :o

Gość gość
21:11 tak pytam was na forum, bo chce miec porownanie, nie mam zadnej depresji, czuje sie ogolnie super i dobrze ze mialam cc, bo sn sobie nie wyobrazam

Gość gość
21:14 skoro ty zostalas stworzona tylko aby dawać dópy to sorry.

Gość gość
Po pierwszym dziecku tak po miesiącu mimo że poród koszmar.Po drugim jak tylko się wszystko zagoiło.Niestety tak jak w wielu przypadkach tak i u mnie mąż od kiedy jest drugie dziecko ma mnie gdzieś,w sumie w ciąży też tak było.Nic już nas nie łączy-nie przytula,nie całuje,nawet nie rozmawiamy.

Gość gość
gość dziś prawda cie zabolala? ;) Gdybys nie miala problemu z akceptacja swojego zerowego libido na pewno nie siedzialabys tutaj i nie ziała jadem w kazdego, ktory problemu z tym nie ma. Oprocz problemu z libido to widze, ze jeszcze masz z psychiką :)

Czasami jest tak trudno, że trzeba sięgnąć po poradę specjalisty. To jest ogólnie dla nas kobiet trudny czas. Jak długo będziesz się z tym zmagać polecam Ci terapię http://psycholog-ms.pl/ Tam na pewno ten cięższy okres w życiu dobrze sobie poukładasz.

Gość gość
Po pierwszym porodzie, pierwszy raz po 5msc kochaliśmy się z mężem i to raz na 3-4 msce, praktycznie w ogóle nie miałam ochoty a gdy już spróbowałam, nigdy nie mogłam skończyć. Po drugim porodzie było podobnie. Poprosiłam lekarza o rade, kazał poszukać suplementów diety na libido i trafiłam na te tabletki http://www.sklep-intymny.pl/product-pol-1796-Exxtreme-libido-power-Tabletki-zwiekszajace-libido-u-kobiet.html?affiliate=swiety1493 są boskie, poleciłam już je nie jednej koleżance

Gość gość
U mnie libido wróciło po roku czasu dopiero... Podejrzewam że miało to związek z karmieniem piersią. Ta laktacja ma chyba jakąś dodatkową role poboczną w postaci wyciszenia w mózgu pewnych funkcji nieprzydatnych aktualnie z biologicznego punktu widzenia :O

Gość gość
Po około dwóch tygodniach.Karmie piersią więc nie u każdego laktacja zabija libido.

Gość gość
Ja jestem 8msc po porodzie i seks byl moze z 5 razy Maz ma swoje potrzeby i boje sie ze koncu znajdzie sobie kogos