Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urok miłosny

Polecane posty

Gość gość

Oby jak najwięcej tak rzetelnie opisanych histori. Minęło już trochę czasu, ale postanowiłem opisać swój przypadek aby dodać otuchy tym co jeszcze walczą. Spotykałem się z dziewczyną ponad 3 lata i wszystko było jak w bajce, pewnego dnia pani mojego serca oznajmiła mi, że to koniec, że już nic do mnie nie czuje i się wyprowadziła. Jeździłem, błagałem ale było tylko gorzej, z czasem ona zaczęła się sporykać z kimś innym co oznaczało dla mnie koniec świata. Minęło kilka miesięcy nieustannego płaczu i wizyt u psychiatry zanim stanąłem na nogi. Postanowiłem jeszcze raz zawalczyć z pomocą ezoteryki, szybko i boleśnie się przekonałem, że większość ofert to zwykle oszustwo. Natrafiłem wtedy na blog pana, który na swoim blogu opisywał wszystko prosto i szczerze. Właśnie ta szczerość przekonała mnie aby jeszcze raz zaufać. Miałem 7 dniowy rytuał anielski i spętanie, niecały miesiąc po tych zabiegach ku mojemu zaskoczeniu i wielkiej radości odezwała się moja była. Z czasem zaczęła dzwonić codziennie i proponować spotkania. Po miesiącu wróciliśmy do siebie i dzisiaj planujemy ślub na marzec, a mój skarb jest we mnie wpatrzona i zakochana tak jak jeszcze nigdy jej nie widziałem. Pan Artur oczywiście otrzymał ode mnie ogromne podziękowania i mam teraz dług do końca życia i byłbym w stanie zrobić wszystko dla tego człowieka. Moim celem nie była żadna reklama, ale danie wam nadziei, że jednak kiedyś będzie dobrze.

Gość gość
Widocznie skonczyly jej się opcje i wróciła.