Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szlag mnie trafia przez szwagra czemu innym tak się powodzi a my

Polecane posty

Gość gość
Tutaj autorka. Mój mąż próbował się wkręcić w brata interes ale nic z tego, szwagier nie chce. Wystarczy że mąż u niego pracuje. Ale chodzi mi też o to,że im jest łatwiej we wszystkim. Np kasę na rozkręcenie interesu miał ze spadku swojej żony i z tego też dom wybudowali tak że pół roku po ślubie byli już na swoim, z własnym interesem. Dziecko się im urodziło wtedy kiedy oni chcieli. Później ona poszła do pracy a prace ma taką, że pójdzie, porządzi i zarobi nie mało. Teraz mają wszystko co chcą. A my zamieszkalismy w wynajętym mieszkaniu, planowaliśmy dziecko to od razu urodziło się dwoje. Ja do pracy nie pójdę bo bliźniaki jeszcze za małe, żyjemy w sumie za 5500 zł i nigdy nam kasa ekstra nie wpadnie. A teściowa swoje

Gość gość
ja majac 17 lat musialam sama sie utrzymac. chodzilam wtedy do liceum.za 300zł alimentow i za ok 300zł renty po mamie. mieszkam w malym miescie wiec mozliwosci zarobienia doadtkowo sa bardzo ograniczone.musialam jakos pogodzic szkole i ogranac jakas prace. zaczelo sie od roznoszenia ulotek aby miec na ksiazki zeszyty czy nawet ubrania.to bylo jakie 15-16 lat temu. jak ja ten czas przezylam niewiem.mialam wyjechac do wiekszsego miasta na studia ale zrezygnowalam. balam sie ze sama w obcym miescie nie poradze obie.za co sie utrzymam. a i mysl ze tutaj na miejscu musialabym placic za mieszkanie.

Gość gość
ona pojdzie i porządzi?? nie masz pojecia jak prowadzic sklep ale juz umnieszasz jej prace. Może oni o tobie mówia, ze siedzisz w domu nic nie robisz, a twój maz poszedł na łatwizne i bez odpowiedzialnosci robi u brata. Szwagier dobrze wie co robi, ze nie chce takiego wspolnika. Ciesz sie ze chleba wam daje, juz widze jak na spotkaniac włazicie im w pupe,a teraz zale

Gość gość
gość dziś Kobieto nie pier/nicz i nie zazdrość, bo pieniądze to nie wszystko... A co ja mam powiedzieć? Moje dziecko ma autyzm a mąż z tego wszystkiego dostał depresji;-( Dziwię się sobie, że ja jakoś daję radę... To są prawdziwe problemy a nie to, że nie macie pieniędzy. Trzeba się wziąć do pracy a nie narzekać... My też mieliśmy cudowne życie i co teraz? " az mi lezki poleciały. Ja tez mam przy sobie cos ze nic tylko bym narzekala na wszytsko. masz racje autorka nie ma problemów , takie problemy jak Ty to jest koszmar. Trzymaj się jakos. Sciskam ❤️

Gość gość
5500zl to nie jest mało chyba ze mieszkasz w wawie albo wroclawiu tam sa koszmarne ceny. Poczekaj az dzieci podrosną to pojda do przedszkola a ty do pracy. Moje corki jzu w tym roku ida do przedszkola a ja do pracy :) I nie marudz.

Gość gość
takie problemy jak Ty to jest koszmar. x Łezki Ci poleciały bo baba mówi że jej życie było cudowne bez jej dziecka? Pustak, serduszkami sobie wytapetuj kibel jak lubisz.