Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie kobiety proszę o radę chodzi o prawictwo mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Wiem że temat głupio brzmi chodzi mi o to że mój facet (mamy roczne dziecko) podczas szczerej rozmowy wyznal mi ostatnio ze przede mną nigdy z nikim nie spał. Fakt faktem odkąd go znam 3 lata zawsze dużo gadał co to nie on i że miał przede mną dwie później się motal ja też nigdy specjalnie nie pytałam. Chodzi o to że ja go poznałam gdy on miał 32 lata! Przecież tak naprawdę to wskazuje na anomalie a w niektórych kręgach takze na spore odstępstwo od normy. Tym bardziej że ani nie jest nieśmiały ani zakompleksiony ani brzydki czy pryszczaty? To co może być nie tak??myślę Sobie kłamał mi... Ale po co miałby to robić? Proszę was o odpowiedź bo zglupialam. Czy to w ogóle możliwe? Aha święty nie jest i długi długi czas walczyłam z tym że oglądał p****le. Rzecz jasna nie przy mnie ale kilka razy zobaczyłam w historii. Bardzo obnosi się że swoją seksualnościa i na prudryjnego też nie wygląda. Powiedzcie czy taki rzeczy się zdarzają? Czytałam na forum że na pewno z takim coś nie tak. Faktycznie nie w każdej kwestii jest dojrzały a na nasz pierwszy raz w łóżku też jakos nie czekaliśmy. Gdy go pytałam że przecież chodził prędzej po imprezach miał jedna dziewczynę odpowiedział że chodzil ale wypić piwko pogadać a nie bzykac. A z tą dziewczyną nigdy nie spał. Może ktoś miał podobnie? Proszę tylko bez wyzwisk chciałabym kulturalnie spytać.

Gość Grześ z Mielca
Ktoś powinien ci zasadzić soczyście grubego Paffendorfa w doopę :D

Gość gość
Dlaczego? Chciałabym normalnie porozmawiać a może ktoś miał, podobnie co w tym złego?

Gość gość
Dlatego mnie to dziwi nikt więcej się nie wypowie?

Gość gość
Ja mam tak samo chodze po imprezach udzielam sie publicznie, ale jeszcze nie uprawialem seksu z kobieta mialem 2 krotkie zwiazki. Mam studia, normalnie pracuje podrozouje po swiecie jestem NORMALNY. To po prostu pranie mozgow sprawilo ze o ludziach ktorzy powazniej traktuja seks mysli sie w kategoriach cos z nim nie tak. Ale prywatnie w zyciu nie spotkala mnie za to zadna krytyka

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. :) sęk w tym że on seksu nie traktuje poważnie. Ma ulicy ogląda (teraz mniej) się za innymi. Jest bardzo śmiały i dużo gadał jakiej to nie zaliczył (nasze początki) jest dość niedojrzaly a patrząc na jego podejście do seksu to mógłby kochać się cały czas co zakrawa o seksoholizm. Wyznał mi że te jego gadki to żeby nie wyjść na głupka. Nie wiem co myśleć :D

Ręce mi opadają. Znasz go od dawna, masz z nim dziecko, ale TERAZ nagle myślisz, że coś z nim nie tak, bo dowiedziałaś się, że nie uprawiał seksu przed poznaniem Ciebie? Szkoda mi na to słów.

Gość gość
Nie o to chodzi chodzi o to jak to możliwe

Gość gość
No to widzisz ze jednak możliwe. Taki facet to skarb, ja na twoim miejscu bym się cieszyła. Ale on chyba jednak źle zrobił, że Ci o tym powiedział. Jesteś z nim, nie przeszkadzał Ci do tej pory, a teraz nagle zaczynasz się zastanawiać co z nim nie tak, nie zauważyłaś tego "nie tak" wcześniej? Dziwna jesteś.

Gość gośćbaba
baby to są mocno p*****lnięte ,jesteś chora autorko,traktuje to jako provo,nie nie każdy jest nienormalny kto nie zaliczał głupie p***y żeby wejść w ramki

Gość gośćbaba
napisz mi jeszcze z iloma ty się puściłaś wcześniej a ja ci powiem czy jesteś normalna

Gość gość
Wyście totalnie nie zrozumiały tego o co pytałam. Chodzilo mi o to że jego teraźniejsze zachowanie i zachowanie w łóżku nie wskazuje że mógłby on nim byc. Dlatego pytałam was czy to w ogóle możliwe żeby prawiczek był rozrywkowy miał luźne podejście do tematów seksu i od imprez nie stronil. O to mi chodzi. Bo obraz prawika zawsze miałam taki jak z kafe. Chciałam pogadać może ktoś chciałby się kulturalnie wypowiedzieć a wy tylko obrażacie. Tak sobie siedziałam i wolnym czasie myślałam o tym. Jego koledzy to ****aja co popadnie dlatego dziwi mnie to bo na początku naszej znajomości to ciągle gadał z kim nie spał (burak) i ile ich nie było. To typ raczej niegrzecznego faceta. Któremu daleko od spokojnego ułożonego typowego prawika.

Gość gość
To co mi piszecie to zupełnie nie adekwatne do tego co napisałam. Ja nie chcę wiedzieć co z nim nie tak! Ja się zastanawiam bo cały y związek byłam przekonana że jestrm któraś już m nie dziwcie się ze mnie to dziwi.

Gość gość
A jaki był wasz pierwszy raz? Masz porównanie z innym?

Gość gość
no to mowie Ci w poscie o 11:06 ze to jakies sterotypy podejcie do seksu nie jest czynnikiem ZINTEGROWANYM z innymi cechami jak np niesmialosc stronienie od ludzi itd. Bycie rozrywkowym nie oznacza tego ze jest sie bardzo wyzwolonym seksualnie no przeciez swiat jest teraz taki ze jest technologia rozrywka to norma ze sie chodzi po imprezach. Wiem dla wielu norma jest ze sei uprawia seks na luzie i mimo to sa ludzie ktorzy maja inne podejscie do seksu. Ale wlaciwie to nie rozumiem o co Ci chodzi? Ze co byl niezdara i nie wyrwal zadnej laski ? tak?

Gość gość
Ja też długo byłam dziewicą, ale to nie oznacza że byłam zakompleksionym pasztetem stroniącym od ludzi. Dużo imprezowałam, miałam masę znajomych, jeździlam po świecie. Po prostu nie spotkałam wcześniej nikogo z kim chciałabym to zrobić. Miałam iść z kimś do łóżka na siłę-bo tak w pewnym wieku wypada? Oczywiście miałam krótkie związki, często ktoś wpadał mi w oko, lubiłam flirtować. Jednak dopiero gdy poznałam obecnego męża zapragnęłam iść krok dalej. To że twój mąż był prawiczkiem nie znaczy że całą młodość przesiedział w domu. Żył jak każdy - po prostu nie trafił wcześniej na właściwą dziewczynę. Szukasz problemu tam gdzie go nie ma i wierzysz stereotypom.

Gość gość
10 48 jak dlugo?

Gość gość
No właśnie nasz pierwszy raz był taki (On był moim trzecim) że w życiu nie powiedziałabym że to jego pierwszy raz. Nie miał w sobie ani krępacji ani zawstydzenia i odbył się po krótkiej znajomości co mnei zastanawia ale po głębszym zastanowieniu nie mam co się czepiać bo sama poszłam z nim szybko do łóżka co mi się nie zdarzyło nigdy prędzej ale ja miałam kogoś on nie... Dlatego się zastanawiam

Gość gość
Nie chodzi mi o to że on jest strasznie podatny brzydko mówiąc na inne d**y. Slini się jak typowy lowelas. Teraz już tak nie ale kiedyś porażka. W seksi tez nie jest ciemny umie dość sporo dlatego to wszystko sklejajac do kupy się nie klei. O to mi chodzi a nei że chce zrobić z niego niedorajde

Gość gość
moze ogladal wczesniej p****le to duzo daje

Gość gość
nawet prawiki jeśli mają prostą makówkę popisują się co to nie oni ,opowiadają wymyślone historie itd robi tak kazdy czy prawik czy mało doświadczony czy przelatywacz,kazda prosta makówa stosuje takie zabiegi żeby być uznanym za fajnego buraczanego ciuleczka :-) osobiście mam uczulenie na to i od razu każe spływac

Gość gość
bo po prostu jest taka moda na bycie buraczanym zdechlakiem,oni wierzą głęboko że są wtedy fajni,wierzą równiez że to przyciaga samice bo dodaje im męskości jak paplają ryjkiem co to nie oni ,może idiotki przyciaga,tych tez unikam więc się nie wypowiem