Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

roltex chrzanów jaworzno

Polecane posty

Gość gość

ile ta firma ludzi zdobiła w ciula?????? Od marca mnie zwodzą, reklamacji nie uznali, terminy przestawiali, tragania, rolety z okien pospadały!!!!!!! czy kogoś jeszcze źle potraktowali?

Gość Adam gość
My polecamy , rolety i usługa rzetelna

Gość gość
Zamówiliśmy rolety do całego domu , obsługa i wykonanie profesjonalne p

Gość gość
Najgorsza firma z jaka miałam do czynienia! Ponad dwa miesiące. Czekan na jedna rolete o której zapomnieli. Nie odbierają telefonów. Nie dają faktur ! Oszuści!

Gość Nigdy ROLTEX

Ta firma o ile można nazwać ją firmą to najwieksza porażka z jaką miałem w życiu do czynienia. Termin rolet nie dotrzymany o ponad 3 tygodnie, później nie dotrzymany termin montażu ( Pan po prostu stwierdził że jest późno i może lepiej zrobić to w innym dniu). Najlepsze jest to  że w obu przypadkach nie raczyli nikogo poinformować o tych sytuacjach, jak zadzwoniliśmy to byli zaskoczeni że są już dawno po terminie.

Stare Rolety które oddaliśmy do przycięcia i przerobienia, były przetrzymywane oczywiście do granic możliwości bez jakiegokolwiek rozeznania co się z nimi dzieje, dzwoniąc i dopytując nikt nie potrafił udzielić info na kiedy będą gotowe baaa nikt nie wiedział gdzie one są, po czym ''PAN'' właściciel oznajmił że się zgubiły. Kiedy poprosiłem o zwrot pieniędzy za zgubiony towar lub wykonanie innych , nagle się odnalazły. Także jak widać szanowny ''PAN'' właściciel nie chciał zbiednieć o pareset złotych i nagle je wyczarował ponieważ klient nie dawał mu spokoju. W przeciwnym razie miałby to głęboko w nosie. Cała historia działa się na Osiedlu Stałym w Jaworznie, ul. Kalinowa. Historię tego profesjnalizmu mam dodatkowo w smsach gdyby ktoś nie wierzył.

P.S. Jak myslicie? Dlaczego ROLTEX zablokował opinie z google ?

Gość Roltex rolety

Zamawialiśmy rolety do całego domu i jesteśmy bardzo zadowoleni , bardzo 

Gość Roltex rolety

Rzetelne doradztwo - polecam 

Gość Roltex rolety

Rzetelne doradztwo - polecam 

Gość Marta Roltex

Zamawialiśmy rolety do całego domu , termin u usługa porządnie wykonana. 

Gość zibi

najgorsza firma z jaką miałem do czynienia, nierzetelni, nieuczciwi, chamstwo, brak faktury

Gość Klientka z Chrzanowa

Jeśli chodzi o termin montażu i dostarczenia rolet to tu nie mam się do czego doczepić. Ale od ponad roku nie mogę doprosić się o ponowną naprawę rolety, która po raz pierwszy po 6-ciu miesiacach użytkowania się zepsuła. Non stop odsyłanie od osoby do osoby. Zgłaszanie reklamacji drogą mailową,  telefoniczną i osobiście nic nie daje. NIE POLECAM!!!