Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam, cykle mam zaZwyczaj 28 dniowe. Miesiączkę dostalam 9 sierpnia. Owulacje najpradobniej miałam 22 sierpnia. Stad moje pytanie, czy jest ryzyko ciąży po minutowym stosunku bez zabezpieczenia, który odbył się z nocy z 26 na 27 sierpnia? Dodam, ze chłopak doszedł dopiero po 10 minutach od tego stosunku. I chciałam dodać, ze dziś czyli 28 pojawił mi się biały lepki śluz, ale to chyba oznacza dni niepłodne, a nie tak szybko ciąże? Dodam ze od wczoraj wszystko mi się odbija, co zjem, ale to chyba za szybko żeby brać to za objaw ciąży? Bo nie rozumiem, przed owulacja możliwa jest ciąża bo plemniki mogą przetrwać, No ale po owulacji? Musiałyby przetrwać do kolejnej owulacji? Proszę o wyjaśnienie i dziękuje.

Gość gość
Jeszcze z ciebie nie wyjął pracia a już masz mdłości.

Gość gość
Bardzo śmieszne, nie może mi ktoś poważnie odpowiedzieć?

Gość takixjeden
Poczekaj trochę zrób test w czasie spodziewanej miesiączki i będziesz wiedzieć. Testy teraz potrafią być bardzo dokładne. Nikt Ci tutaj nie napisze na sto procent że nie ma szans bo one są w okolicach owulacji zawsze. A że się naczytałaś o objawach to teraz masz objawy urojone. Sam kilka lat temu jak się oczytałem o objawach i bardzo stresowałem je miałem. Staraj się nie stresować. Terminy owulacji które podajesz też nie są przecież dokładne. Wiadomo, nie był to pełnoprawny stosunek co zmniejsza trochę szanse ale jednak choc raczej byłbym za tym ze nie ma szans. Śluz jak najbardziej przedmiesiączkowy. Na przyszłość polecam miłość francuska ktora potrafi dać równie dużo przyjemności a trwa dłużej przy odrobinie fantazji w wykonaniu. Dodatkowo polecam też, jeśli nie chcesz się stresować, abyście uważali co dotykacie w trakcie działań "polowych"XD.