Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Melissa0

Brązowe plamienie,pierwszy raz,ciąża?

Polecane posty

Witam. 21.08 miałam swój pierwszy raz. Krwawienie po stosunku było obfite i kolejne dwa dni borykałam się z krwią podczas załatwiania się w toalecie. 24.08 miałam mieć okres (wspomnę że mam w miarę regularny i za zwykle spóźnia się ewentualnie o 1/2 dni) Gdy krwawienie prawie ustało, przy porannej toalecie znów zauważyłam krew i to właśnie 24.08 -więc myślałam że to okres. W zwyczaju zaaplikowałam tampon. W trakcie aplikowania wyleciało sporo krwi, jak nigdy. Gdy po jakimś czasie go wyciągnęłam był cały w brązowym "śluzie" i grudkach. Następnego dnia nosiłam tylko wkładki, które były delikatnie pobrudzone na ciemno. Do teraz, okres spóźnia mi się 4 dni, mam delikatne białe plamienie i boje się, że może być to ciąża, jednakże stosunek był z antykoncepcją. Za dwa dni idę do ginekologa, ale ta myśl nie chce ze mnie zejść. Macie jakieś koncepcje- co to może być? Wspomnę również, że ostatnio niezdrowo się odżywiam, mało ćwiczę, a jakiś miesiąc temu starałam się zdrowo odżywiać i miałam spory wysiłek fizyczny. Ostatni okres miałam 26.07.

Gość gość
Błona dziewicza krwawi przerwana.

Gość gość
Napewno to nie ciąża. Po prostu cykl Ci sie wydłuży przez przerwana blone dziewicza. Okres moze sie spozniac przez inna diete. Mi spoznial sie 2 tygodnie przez to ze zaczelam stosowac diete i cwiczyc.

Też mysle, że to przez przerwanie błony dziewiczej. I tak wgl Kochaliście się w Twoje dni płodne? Zabezpieczaliście się? Jesli w dni nieplodne i było zabepieczenie - spokojnie ;)

Gość gość
spokojnie to nie ciąża. Jak już zaczęłaś współżycie to pamiętaj o odpowiednim zabezpieczeniu. Na początku prezerwatywy są ok, ale ja z biegiem czasu zdecydowałam się na tabletki belara. Są dużo bardziej praktyczniejsze i jak dla mnie dają więcej przyjemności