Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym dla wspolczesnych kobiet jest normalnosc?

Polecane posty

Gość gość

wypowiedzcie sie bo za wami nie nadazam. Kazda opcja jest dla was zla.

Gość gość
dla każdej pewnie znaczy to coś innego

Gość gość
seks na 1 randce seks oralny w toalecie na dyskotece facet za mnie placi moge miec tylu partnerow seksualnych ile chce i on nie ma prawa o to pytac musi wziac ze mna slub po max 1,5 r chodzenia jak znajde kochanka to musi mi oddac dom i pieniadze bo musze jakos zyc i dziecko tez jest moje musi robic sniadania i mnie pocieszac

Gość gość
Wystarczy ze będzie meski - utrzyma rodzinę - przeleci mnie - op******i jak będzie trzeba - będzie autorytetem dla mnie i dzieci.

Gość gość
dla każdej pewnie coś innego,ale nie wydaję mi się,żeby natomiast było wiele takich desperatek które na dłuższą metę wytrzymałyby taki tradycyjny,niezbyt dobrany związek,jakich większość była w pokoleniu naszych rodziców,z wredną teściową w tle,z dziwactwami i wariactwami męża,internet robi swoje,takich desperatek nie wydaje mi się,żeby wiele było

Gość gość
Normalny tz taki jak jej ojciec a nie jakiś *****cz z dyskoteki

Gość gość
Dlaczego uważasz że tradycyjne związki muszą być nie dobrane.

Gość gość
- seks przed ślubem - seks oralny, analny

Gość gość
bo większość małżeństw taka była,jak się łapało kogolwiek żeby nie być samemu,bo piętnowano za bycie starą panną,burdeli nie było,przynajmniej w mojej rodzinie,opiszę ci pokrótce -moja matka powiedziała,że powiesiłaby się gdyby miała przeżyć jeszcze raz to życie z ojcem,a zwłaszcza z taką teściową w tle -mój wujek był marynarzem alkoholikiem,z jednej strony jest ciężki w codziennym życiu,nie zazdroszczę jego żonie i córkom,z drugiej żona to niezłe ziółko,złapała go dla kasy którą w PRL zarabiał,roztrwoniła wszystko, -siostra ojca jest chyba w najbardziej dobranym małżeństwie,niemniej jednak jej mąż był zawsze śmieciem w ich rodzinie,któremu dzieci zawsze pyskowały,jest emerytowanym wojskowym,ona do dzisiaj ustawia jakby byli w koszarach,poza tym zniszczyła ich firmę,trwoniąc pieniądza,jak my jezdziliśmy do babci na wakacje,ich dzieci do Grecji i Tunezji

Gość gość
i wszystkie odpowiedzi pisze ten sam facet. brawo ty.

Gość gość
chociaż niestety ta wajcha się w drugą stronę się przekręca,ludzie tak jakby nie doceniają kogoś chociaż trochę mógłby być dla nich,w jakieś dziwne fantazje odlatują

Gość gość
jestem zwolenniczka wolnego seksu nawet bez zwiazkow, nie wierze ze mozna ufac komus na dluzsza mete

Gość gość
nie wszystkie,dwie tutaj napisałem

Gość gość
chociaż kiedyś to inaczej też działało,bo większość facetów umierała koło 60tki i albo miała albo dawała rodzinie spokój,teraz życie jest coraz dłuższe i męcz się z taką rodziną do setki

Gość gość
Małżenstwo Dwuplciowośc związków Mieszkanie przed slubem Mozliwośc wyboru dzielenie sie obowiazkami domowymi przerwa w pracy dla kobiety wychowujacej małe dziecko do 3 lat rodzina wazniejsza niz kariera facet ma utrzymac rodzine mała liczba partnerow seksualnych przed slubem samowystarczalnosc niezaleznosc od rodziców

Gość gość
16:55 podchodzisz z patologicznej rodziny i tyle. Ja, patrząc na wujków, ciotki etc widzę normalne małżeństw A, jedne bardziej się kochają inne mniej ale nadal mieszczą się w "przecietnosci". Tylko jeden rozwód w tamtym pokoleniu, połowa to rodziny z niepracujaca żona. Żadnej przemocy, alkoholizmu itp. Rodzina narzeczonego podobnie.

Gość gość
mała liczba partnerow seksualnych przed slubem x tzn ile??

Gość gość
minimum 5 maximum 29

Gość gość
Ludzie, bądżmy sobą, każdy ma swój sposób na życie i niech go realizuje, dla każdego co innego jest normą, a najczęściej seks pozamałżeński budzi wiele zastrzeżeń któregoś z partnerów.