Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety najbardziej kochają tych , którzy je odrzucili

Polecane posty

Gość gość

lub którzy trzymają je w niepewności i są na ich każde skinienie

Gość gość
Tak bo jesteśmy głupie.

Gość gość
Mężczyźni tak samo kochają nabardziej te które ich odrzucily

Gość gość
co to znaczy odrzucili

Gość gość
ja mam taką teorię o facetach. znam 4 facetów, którzy byli wiele lat zakochani, a mimo to mieli inne dziewczyny

Gość gość
na was działa zasada odrzucenia tzn. im mniej was on chce tym bardziej wy jego

Gość gość
znam faceta, który z 10 lat płacze po byłej, panna miała go w d... , zdradzała go a teraz już dawno ma męza i dziecko, a on dalej uważa ze to była jego wielka miłość i już sobie z nikim zycia nie ułozy. a ja jestem kobietą i interesuja mnie tylko faceci, którzy sa mną zainteresowani. Jak facet nie wie czy jest, albo sam nie wie czego chce to momentalnie i bez żalu spławiam takiego, bo szkoda mi czasu na gierki i zgadywanki

Gość gość
faceci kochaja gonic króliczka, kobiety nie

Gość gość
Bzdury gościu autorze. Po jakimś czasie każdej się znudzi proszenie się i czekanie

Gość gość
Autor ma chyba max 18 lat że takie rzeczy wypisuje. Gdzieś o tym przeczytał? Kobieta kocha i jest za facetem który w jasny sposób formułuje miłość nie każe się domyślać. Tak mają ludzie dorosli

Gość gość
20.19 prawda, dorośli ludzie już się nie bawią w takie rzeczy. Na tym m.in. polega dojrzałość emocjonalna

Gość gość
Chyba tylko te chore psychicznie. Odrzucenie mnie boli,ale równa się dla mnie końcem miłości i jakichkolwiek "chceń" wobec faceta. Nie,to nie. Żyje się dalej.

Gość gośćhhi8uvu88
Zabawy i gierki w rodzaju gonienie króliczka stosują chyba jacys psychicznie chorzy i niedojrzali chłoptasie,nie normalni dorosli mezczyzni..normalny facet jasno sie okresla czego chce i co czuje do kobiety,nie bedzie trzymał Jej w niepewnosci czy robił durne podchody..facetów którzy kręcą kombinują sami nie wiedzą czego chcą my kobiety nie znosimy..mezczyzna powinien byc mezczyzną

Gość gość
13:06 prawda

Gość gość
Bzdura. Może mają urażone ego, bo zawsze miło jest być pożądaną, i czują się niejako "urażone", ale z miłością nie ma to nic wspólnego. Jeśli nie kochają, to tak szybko, jak ponownie zdobędą zainteresowanie delikwenta, kopną go w cztery litery. Ot, cała tajemnica :)

Gość gość
no jesli nie kochają a do tego są ładne to faktycznie tracą zainteresowanie gdy złapią faceta ,potem pod byle pretekstem zrywaja znajomosc

Gość gość
to jest naukowo udowodnione że mężczyzna z atrakcyjną kobietą u boku, niezabiegający specjalnie o względy pań. Ma większe powodzenie niż samotny lizus co lata za nimi jak piesek z wywieszonym jęzorkiem