Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem on jest zazdrosny?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegos czasu krecilam z pewnym chlopakiem, niestety on na pewien czas wyjechal. nie jestesmy razem, ale troche razem krecilismy. I on mi ostatnio napisal czy sie z kims spotykam i czy kogos mam. Napisał, ze nie zeby byl bardzi zazdrosny, ale ze chcialby wiedziec. Co o tym myslicie?

Gość gość
Może nie jest typowo zazdrosny, ale zależy mu na Tobie

Gość gość
Omg.. kreciliscie potem wyjechal , chcial odbudowac znajomosc i zapytal bo moze chcial wiedziec czy znow podbijac czy tez nie? O co tu byc zazdrosnym? Bez przesady

Gość gość
Chciał wiedzieć czy z kimś się spotykasz i czy kogoś masz, bo zastanawia się czy w tą znajomość jest sens się angażować.

Gość gość
Tylko po co najpierw sie pyta, a potem pisze " nie jestem bardzo zazdrosny ale chcialbym wiedziec"? Bez sensu, tak jakby zaprzeczal sam sobie bo po co sie pyta, a twierdzi, ze mu nie zalezy jednoczesnie. A mogl byc zazdrosny o takiego jeszcze innego faceta co sie pojawil w miedzy czasi i on nim wiedzial ( ale to byl tylko moj kolega i juz sie nie spotykamy)

Gość gość
A znowy jak sie spotykalam chwile z tamtym innych facetem to wtedy pisal takie cos " pozwol mi byc choc troche zazdrosnym"

Gość gość
Leci na ciebie.