Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za wstyd!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam.Jechałam dzisiaj drogą ,która była w remoncie.Byłam zdenerwowana i nie zauważyłam znaku "ustęp pierwszeństwa".Pierwszy raz mi się to zdarzyło, ale wiem ,ze to moja wina.Wymusilam pierwszeństwo autobusowi mzk.Na szczęście kierowca zdążył wyhamować. Wiem ,ze w takich autobusach są kamery.Czy kierowca tego autobusu może przesłać takie nagranie na policję?Co mi za to grozi? Co za wsyd !!!!

Gość gość
chyba będziesz musiała zrobić policjantowi loda ale lepsze to niż mandat; w jakim mieście to było?

Gość gość
to miej nadzieje,ze kierowca mial dobry dzien i inne rzeczy na glowie i niczego nigdzie nie zglosi.. :) badz dobrej mysli i juz wiecej tego nie rob..

Gość gość
Dlatego na drodze panuje zasada ograniczonego zaufania. Jeśli jechał z tyłu za tobą to mruugnąc awaryjnymi "przepraszam" nie zaszkodzi

Gość kierownik_terapii
na wszelki wypadek zalecam: - podwójne płukanie żołądka oraz podwójna lewtywa oraz - wyczyszczenie wyciorem vaginy

Gość gość
Nie było stłuczki, to może nic nie zrobi. Pewnie często im się to zdarza,nie będą sobie zawracać głowy za każdym razem.

Gość gość
Problem może być jak ktoś w autobusie ucierpiał np.ktoś stał,jakaś starsza osoba i na skutek gwałtownego hamowania upadła i coś jej się stało.

Gość gość
nic sie nie stanie. jakby tsk bylo juz policja by zapukala do twoich drzwi.

Gość gość
Policja nie musi pukać do drzwi.jest nagranie z moritoringu.dostaniesz pocztą wezwanie do sądu albo do wyjaśnienia.

Gość kierownik_terapii
szykuj zad na podwójną lewatywę !

Gość gość
Poszkodowana będzie skarżyc mzk a oni dalej kierowce a on ciebie. Każdy będzie szukał kozła ofiarnego.

Gość gość
To jeszcze nic , wczoraj dziewczyna na nauce jazdy przejechała spokojnie na czerwonym świetle