Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłapoucha

Żonaty jest atrakcyjniejszy?

Polecane posty

Gość Kłapoucha

Mój mąż poznał w internecie pewną dziewczynę i odkryłam, że ze sobą piszą. Gdy ona dowiedziała się, że on ma żonę to ze zdwojoną siłą zaczęła do niego wypisywać. Żaliła się z rozstania z facetem, pisała o sprawach prywatnych. Po kilku miesiącach mąż przyznał się do dwóch spotkań z nią podczas których się pocałowali. Ona cały czas do mnie pisała, też żaliła się z problemów, nawet chciała się spotkać. Wiem też, że proponowała mojemu mężowi spotkanie w jej domu na seks analny, a potem niby twierdziła, że pisała po pijaku. Nie pytam o mojego męża, bo powoli dojrzewam do złożenia pozwu rozwodowego, ale ciekawi mnie ta dziewczyna. Zainteresowała się nim na poważnie dopiero, gdy ja przyznałam się do bycia jego żoną. Codziennie do niego wypisywała jak nienormalna. Potem on ją zablokował, olał totalnie aż ostatnio wywaliłam go z domu to odnowił kontakt. A ona jakby nic się nie stało, znowu zaczęła z nim pisać, do tego oboje mnie wyśmiewali. Ona jest teraz zaręczona więc tym bardziej nie rozumiem takiego zachowania. Poradzi ktoś?

Gość gość
Leczysz się jakoś

Gość gość
Ona jest nienormalna, twój mąż mało lepszy. Normalnym ludziom facet/kobieta żonata jest poza celem, ktoś próbując rozbić komuś związek najzwyczajniej w świecie jest zaburzony, zdesperowany, krótko mówiąc nie jest nic wart

Gość gość
Dla mnie żonaty pan jest niewidzialny.

Gość gość
raczej do bzykanka taki ktos

Gość gość
Niby dla kogo ? :o