Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale akcja, co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Pomyslicie, że to prowokacja, ale nie! Słuchajcie - Mojej koleżanki kuzyn, miał kochankę, właściwie, to on był kochankiem, bo jest singlem, a ta kobieta ma męża. Ten kuzyn, Marcin. Znał się z mężem tej kobiety, razem "imprezowali" , czy spotykali się po prostu u nich w domu, dość często. Jest młodszy od tych małżonków o 10 lat. Romans podobno mieli od jakiegoś roku, ale do sedna... Mąż tej kobiety w sobotę zadzwonił do Marcina, aby ten wpadł do nich na piwo, chłopak poszedł, siedzą sobie we trójkę i w pewnym momencie ten mąż mówi "No dobra Marcin, to może Ty zacznij, powiedz mi pierwszy, jak długo spotykasz się z moją żoną" Opowiadała mi to koleżanka, bo on ogólnie wrócił ze złamanym nosem do domu, a ta kobieta ma się pakować i wyprowadzić z domu. ( mają dwójkę dzieci) Marcin podobno aż zblad, zaczął pytać o co chodzi, że jakie spotkanie z Twoją żoną itp. Na co mąż "No dobra, to Ty mi Julia powiedz, jak długo to trwa" Ten facet podobno wiedział już od jakiegoś czasu i tylko czekał na odpowiedni moment. Dość fajnie to rozegrał, kochankowie zaczęli się kłócić między sobą i winę zwalać na siebie. Doszło tam do bójki, Marcin ma złamany nos, i jakieś limo. Oni biorą rozwód i ona ma się wyprowadzić. Masakra, jak mi to koleżanka opowiedziała.

Gość gość
Fajnie :)

Gość gość
Prawidłowo koleś zrobił. Dowiedział się wcześniej i tylko się upewnił.

Gość gość
Smutne, najbardziej szkoda mi tego męża.

Gość gość
Baby to chuuje :(

Gość gość
No straszne to. Szkoda tego męża, bo jest fajnym facetem. Ogólnie to taka "dobra" rodzina. Mają pieniądze, zawsze ładnie wyglądają, obydwoje urodziwi, a tu nagle taka akcja. Znam ich córkę, z widzenia, bo ona ma 15 lat, ja mam 22 i tak na "cześć" jesteśmy. Marcin tez wydawał się w porządku. Męża szkoda i dzieci.

Gość gość
A mi jest żal tego Marcina. Bo głupi jak but z lewej nogi :(

Gość gość
Ogólnie jest teraz afera w tych obydwu domach. Marcin mówił, że ona zaczęła do niego wypisywać i dzwonić. W ogóle to chora akcja, bo Marcin i jego koledzy bardzo często siedzieli wspólnie z tą Julią i jej koleżankami w barze, a Pawła wtedy nigdy nie było tam, czyli męża Julii. Nie wiem czyja to wina, ale skandal jest na całe misteczko, u nas jest niecałe 3 tys. mieszkańców i wszyscy się tutaj raczej znają i każdy o tym mówi. Straszne...

Gość gość
prowokacja.

Gość gość
Wal się! Napisałam, że nie jest to prowokacja.

Gość gość
Biedny mąż Ten chłopak trochę też najwięcej winna jest ta kobieta moim zdaniem

Gość gość
Znam lepsza historie . Choc podobno .

Gość gość
Kto cie upoważnił by pisac o nas publicznie? Podam cie do sądu!

Gość gość
Fajna ta zonka ;D