Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marinek

Podoba mi się podwładna

Polecane posty

Gość marinek

Wszystko zaczęło się w dniu, w którym dostałem telefon, że mam być obecny podczas rekrutacji w firmie, w której pełnię funkcję dyrektora regionalnego. Ogólnie nie byłem zachwycony, bo kilkugodzinne siedzenie, zadawanie wciąż tych samych pytań i słuchanie tych samych oklepanych odpowiedzi to totalna nuda, ale po x osobie przyszła ona - młoda, ładna, uśmiechnięta, mająca tą iskierkę w oku. Zatrudniliśmy ją. Koleżanki, które ze mną rekrutowały, były nią zachwycone, bo dziewczyna mimo młodego wieku okazała się ogarnięta w temacie i miała doświadczenie na podobnym stanowisku. Szczerze mówiąc nawet nie wiem, bo miała tak śliczny uśmiech i fajne cycki, że nie zwróciłem uwagi na jej słowa :P Mogłaby nie umieć się przedstawić, a tak bym ją zatrudnił. Do rzeczy - pod pretekstem zebrania dokumentów potrzebnych do przygotowania umowy, na bieżąco jestem w kontakcie z Anią (tak nazwijmy ową ślicznotkę). Wierzcie lub nie, ale próbuję być profesjonalny i mówić z nią tylko o sprawach służbowych, ale coraz bardziej kusi mnie, żeby poznać ją bliżej. Jakieś porady ? Brnąć w to ?? Był ktoś w podobnej sytuacji ?

Gość gość
Zawsze wiedziałem, że te rozmowy rekrutacyjne to jedna wielka ściema... No nic, brnij w to dalej. Może dla awansu zrobi ci loda i będzie i wilk syty i owca cała.

Gość marinek
Jak myślicie czy ona da mi bez gumki?

Gość gość
zapłonął ci konar?