Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla dziadków

Polecane posty

Gość gość

Moi dziadkowie niedługo mają rocznice ślubu. Chce im coś fajnego kupić, ale żeby to był tez praktyczny prezent, jakieś pomysły??

Gość gość
Dwie piękne filiżanki.

Gość gość
filmik dla dorosłych niech sie dokształcą

Gość gość
urne dla babki i urne dla dziadka

Z tymi talerzami to nie taki zły pomysł, choć pewnie mają ich pełno, trzeba byłoby tu podejść indywidualnie, może po prostu coś symbolicznego wystarczy

Gość gość
A czy ty cieszyłabyś się z filiżanek? Zafunduj im wyjazd w fajne miejsce, kup fajny ekspres do kawy, lub coś o czym marzą lub mają stare ...

Gość gość
U nas teściowie byli zadowoleni z poduszek ergonomicznych. Niby głupie a im sprawiło dużo frajdy. Zastawy mają pełno i u nas by się nie sprawdziło. Może szczerze się zapytaj albo posłuchaj z czym mają "problem" w mieszkaniu i wtedy pomyślnie o jakimś sprzęcie niedrogim który "problem" zalatwi (pewne rzeczy w pewnym wieku ciężej się wykonuje).

Gość gość
A może jakiś model z firmy saeco ? Sprawdza się doskonale w domu. https://lovecoffee.pl/product-pol-42-Ekspres-do-kawy-Saeco-Lirika-One-Touch-Cappuccino.html, mam i polecam. Zależy też jaki jest budżet? Bo ja przed zakupem ekspresu kupiłam kawiarkę https://lovecoffee.pl/product-pol-261-Kawiarka-elektryczna-Bialetti-Moka-Timer-6-filizanek.html, ale jednak okazała się za mała :)