Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem gotowac faceci mnie krytykuja

Polecane posty

Gość gość

chyba juz zawsze bede sama, nie potrafie i nielubiegotowac a faceci szukaja chyba kucharki bokrzywo patrza gdy mowie ze nie bede w zwiazku gotowac.. tojest chore

Gość gość
A oni potrafią wykonywać typowo męskie prace domowe? Czy tylko od kobiety wymagają?

Gość gość
Nie zamartwiaj sie, jeszcze spotkasz odpowiedniego partnera. Moj maz uwielbia gotowac, facet mojej corki tez ;)

Gość gość
autorko tematu, a czy męską parówkę i męskie jajka umiesz ugotować?

Gość gość
bez przesady, potrafie po sobie posprzatac,nie zyje w chlewie wiec przestan rzucac glupimi tekstami, dlaczego niby ja mam gotowac facetowi, rownie dobrze onmoze gotowac dla mnie

Gość gość
bo faceci chcą mieć mamuśkę plus seks

Gość gość
Ja mogę gotować i sprzątać pod warunkiem ze facet będzie w większości utrzymywał dom albo wykonywał ciężkie prace wokół domu i niech ten dom zbuduje , mówi się ze kobiety mają wymagania a to bzdura , byłam na wymianie na Białorusi i tam kobiety sprzątają i gotuja owszem ale w zamian za to facet ma je utrzymywać i one potrafią nawet awanturę zrobić czemu tak mało pieiadzy przyniósł do domu

Gość gość
Skoro facet mówi że kobieta to nie kaleka i ma pracować to kobieta ma prawo powiedzieć , że facet to nie kaleka i ma gotować

Gość gość
Dla mnie jak facet sam nie umiem naprawić samochodu albo wymienić kranu / pedałów w rowerze to jest zalamka

Gość gość
O ile tumaku kobieta pracuje na siebie to na nikim nie pasozytuje , Masz łapy ? Gotuj se sam kaleka nie jesteś

Gość gość lakszmi
A facet to nie pasozytuje na kobiecie,która mu gotuje,piecze,pierze osrane gacie i daje mu na zamowienie?....I to wszystko za darmo.

Zawsze można się nauczyć gotować. Sama za bardzo gotować nie potrafię, choć proste potrawy jeszcze wielkim problemem nie są, ale jest potrzeba to i się człowiek nauczy. Mi nikt nigdy nie wypominał faktu, że kiepska w kuchni jestem.

Gość gość
Pokaż mi tych facetów co dom utrzymują.. Garstka takich. Większości by zginęła marnie bez pensji żony, a wymagania co do obsługi w domu jak z 19ego wieku. Ja tam nie gotuję, panią od sprzątania mam od czasu pierwszej pracy i nigdy nie miałam problemu z facetami. Tacy co się dziwią, że kobieta nie interesuje się "kobiecymi" zajęciami, to zazwyczaj bardzo prości ludzie i tak poza obszarem mojego zainteresowania.

Gość gość
Gdybym nie pracowała to bym nawet nie jadła , tacy sa dzisiejsi faceci , więc dlaczego mam się w domu urabiac po łokcie ? Mi za darmo nikt kromki chleba nie da , czemu mam za darmo osrane gacie prac ?

Gość gość
To nie mów, że nie umiesz. Gotuj i powiedz, że takie miało być:) tak było w przepisie:)

Gość gość
Ja umiem gotować i co z tego ?