Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

rytualy milosne, powrot partnera

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

isaura666@buziaczek.pl http://rytualymilosne.wizytowka.pl/ MAGIA MI艁OSNA, RYTUA艁Y MI艁OSNE, POWR脫T PARTNERA, BLOKADA NA KOCHANK臉,TAROT/LOKALIZACJA ZAGINIONYCH RZECZY/ZWIERZ膭T Oferuj臋 rytua艂y na powr贸t partner,ao偶ywienie relacji w zwi膮zku, blokada kochank臋/-ka,przyciagni臋cie drugiej po艂贸wki,oczyszczanie aury/zdejmowanie krzy偶y i blokad karmicznych,udra偶nianie czakram贸w i meridi贸w,zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe,zdejmowanie klatw,urok贸w, przekle艅stw oraz bytow nieczystych. Rytua艂y mi艂osne na ozywienie mi艂o艣ci w aktualnym zwi膮zku, wzbudzenie mi艂o艣ci, w celu znalezienia mi艂o艣ci,a tak偶e rytua艂y na os艂abiania barier i przeszk贸d w zwi膮zku, afirmacja zakorzeniaj膮ca si臋 w pod艣wiadomo艣ci obiektu westchnie艅, rytua艂y ca艂oroczne pt ''W臋ze艂 mi艂o艣ci'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyci膮gni臋cie drugiej po艂owy Przez wiele lat dzie艅 po dniu po艣wi臋ca艂am i po艣wi臋cam m贸j czas dla os贸b zakochanych, kt贸re przez w艂asne b艂臋dy, wp艂yw z zewn膮trz lub nagromadzenie negatywnych energii utraci艂y ukochan膮 osob臋. Drugim kierunkiem mojej praktyki s膮 osoby samotne, kt贸re od lat bezskutecznie szukaj膮 swojej drugiej po艂owy. Ka偶dego dnia otrzymuj臋 listy z pro艣b膮 o pomoc. Ka偶da sytuacja jest inna, gdy偶 ka偶dy cz艂owiek jest indywidualist膮 i to, co tworzy mo偶e by膰 podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak dzia艂ania lub twory innego cz艂owieka. Ka偶dy zwi膮zek, ka偶da mi艂o艣膰 jest inna i niepowtarzalna. Wiem, 偶e otrzyma艂am te nadprzyrodzone w艂a艣ciwo艣ci i nadzwyczajn膮 energi臋 by pomaga膰 innym, ale jestem tylko cz艂owiekiem, kt贸ry nie mo偶e pom贸c wszystkim. wszystkie sposoby zawiod艂y sprawdz mnie i moje mo偶liwo艣ci i umiej臋tno艣ci Niewielkim kosztem szybko zaczniesz 偶y膰 szcz臋艣liwym 偶yciem Rytua艂y mi艂osne i inne na ka偶d膮 okazj臋,uwalnianie od kl膮tw Zapraszam! isaura666@buziaczek.pl http://rytualymilosne.wizytowka.pl/ - pe艂na oferta i zakres us艂ug

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰