Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stany lekowe

Polecane posty

Gość gość
o teerapii w innym miescie mowilam ;) u siebie szukalam nawet bylam i sie zrazilam wiec moze gdzies obok

Gość gość
a moze to wlasnie ta praca budzi w tobie stany lekowe? Stres nerw to tak naprawde lek, boimy sie ze cos nie wyjdzie albo ze szef bedzie krzyczal. Stresujemy sie czyli sie boimy. Ale ogolnie wiekszosc osob, jak nie wszyscy swoje problemy w doroslosci mieli za sprawa rodzicow, za sprawa dziecinstwa. To potem rzutuje na zycie dorosle. Ale ogolnie jesli pracujesz to nie jest z toba tak najgorzej. Jesli chodzi o terapie to musisz byc cierpliwa, musisz dac sobie czas. Nie mozna oczekiwac ze juz na pierwszym spotkaniu wszystko sie rozwiaze bo tak to nie dziala. Ja na poczatku tez mialem dosc, uwazalem ze jestem za glupi na terapie bo nic do mnie nie dociera, nie widze postepow itp ale dalem sobie czas i faktycznie po 2 miesiacach terapii mialem przelom i w koncu zaczelo mi sie wszystko ukladac. Daj sobie czas, badz cierpliwa i nie rezygnuj zbyt szybko z terapii. Terapia wymaga czasu

Gość dr Kolsch

Ja miałam stany lękowe i cos co mi bardzo pomogło to po prostu terapia w ośrodku Centrum Psychologicznym Sens w Mińsku Mazowieckim. Otrzymałam ogromne wsparcie, rady i jakoś wyszłam na prostą