Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

taks贸wki z Gdyni do Redy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

szukam dobrej firmy taks贸wkarskiej, kt贸ra szybko dowozi na miejsce i nie je藕dzi okr臋偶nymi drogami

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
M贸g艂bym podpowiedzie膰 taks贸wki od City Plus na pewno. Jako艣ciowo to chyba jest najlepsza oferta w 3city, a co do cen to my艣l臋 偶e jakby zrobi膰 zestawienie z innymi wiod膮cymi markami to nie wyszliby 藕le. Zw艂aszcza je艣li chodzi o transport po Gdyni, Rumi i Redzie jest tanio. Dok艂adny cennik z uwzgl臋dnieniem poszczeg贸lnych miast jest na www.cityplustaxi.pl .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po Tr贸jmie艣cie to ja si臋 poruszam opti taxi to dobra opcja. Wygodna i niedroga. My艣l臋 , 偶e z kursem do Redy te偶 by nie by艂o 偶adnego problemu. Nie wiem jak膮 taryf臋 by ci kierowca naliczy艂 ale wydaje mi si臋 by z ciebie mocno nie zdar艂. Zreszt膮 widzia艂by艣 koszt przejazdu w aplikacji. Zawsze jakby by za du偶o by艂o to mo偶na zrezygnowa膰 i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W takim przypadku koniecznie zainteresuj si臋 ofertom Neptun Taxi - dla mnie i moich znajomych jest to najlepsza sie膰 w Tr贸jmie艣cie. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oxooa

Neptun Taxi w takim przypadku pare razy mi pom贸g艂 z takim samym problemem - z czystym sercem te偶 moge poleci膰 t臋 firm臋.聽

Udost臋pnij ten post