Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taksówki z Gdyni do Redy

Polecane posty

Gość gość

szukam dobrej firmy taksówkarskiej, która szybko dowozi na miejsce i nie jeździ okrężnymi drogami

Gość gość
Mógłbym podpowiedzieć taksówki od City Plus na pewno. Jakościowo to chyba jest najlepsza oferta w 3city, a co do cen to myślę że jakby zrobić zestawienie z innymi wiodącymi markami to nie wyszliby źle. Zwłaszcza jeśli chodzi o transport po Gdyni, Rumi i Redzie jest tanio. Dokładny cennik z uwzględnieniem poszczególnych miast jest na www.cityplustaxi.pl .

Gość gość
Po Trójmieście to ja się poruszam opti taxi to dobra opcja. Wygodna i niedroga. Myślę , że z kursem do Redy też by nie było żadnego problemu. Nie wiem jaką taryfę by ci kierowca naliczył ale wydaje mi się by z ciebie mocno nie zdarł. Zresztą widziałbyś koszt przejazdu w aplikacji. Zawsze jakby by za dużo było to można zrezygnować i tyle.

Gość gość
W takim przypadku koniecznie zainteresuj się ofertom Neptun Taxi - dla mnie i moich znajomych jest to najlepsza sieć w Trójmieście. Polecam.

Gość Oxooa

Neptun Taxi w takim przypadku pare razy mi pomógł z takim samym problemem - z czystym sercem też moge polecić tę firmę.