Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona18latka

Prawie codziennie mam ochotę.

Polecane posty

Gość Zagubiona18latka

Nie mogę już tego znieść! Najgorsze jest to, że aktualnie nie mogę nawet mieć chłopaka co też mnie dobija, bo jest jeden chłopak który mi się podoba, ale moja sytuacja jest tak beznadziejna, że nie chce nikogo w to wciągać.. Jakby tego było mało.. Za każdym razem jak poznaje jakiegoś chłopaka potrzebuje czasu. Nie ufam i musi minąć "ten czas" żebym w ogóle pozwoliła się przytulić, ale to już jest związane z moimi traumami z którymi walczę już 2 lata.. Pierwszy raz miałam w tym roku i powiem szczerze, że byłam później tak załamana, że przez tydzień po nocach płakałam, byłam nerwowa i ogólnie było ze mną źle. Kochałam tego chłopaka, mówiłam żeby dał mi się oswoić z tym wszystkim, ale nie wytrzymał i zerwaliśmy.. Ja nie wiem na czym polega związek. Pochodzę z patologicznej rodziny, moja matka piła, a ojciec zmarł jak byłam mala.. Mama już nie pije od kilku lat, ale jednak odbiło się to na mnie, jednak z tym już sobie poradziłam. Wracając do seksu.. Po zerwaniu zebrałam wnioski i wiedziałam w czym tkwi problem. Te problemy nie jako już rozwiazałam, sama poznałam swoje ciało, odczuwam przyjemność kiedy sama się zadowalam i w końcu mogę powiedzieć, że na 100% mi się to podoba i że przeszłość jest już przeszłością, ale przed orgazmem niekiedy zachciewa mi się siku i przestaję nad tym panować. Czytałam, że kobiety mają czasami z tym problem.. Dla mnie samej jest to obrzydliwe. Boję się, że przez to w przyszłości nigdy nie znajdę faceta.. Ja sobie tego nawet nie wyobrażam :/ Mam też chore pragnienia. Naczytalam się o bdsm i natrafiłam na takie coś jak dd/lg i od tamtej pory nie mogę o tym zapomnieć.. Nie wiem czy dobrze myślę, ale to może mieć związek z tym, że nie miałam taty. W mojej chorej głowie kiedy sobie tylko takie coś wyobrażam to mam ochotę znaleźć sobie kogoś takiego, a moje serce w tedy ma ochotę wyskoczyć z klatki piersiowej. Nawet teraz. Ja już sobie nie radzę z tą "chęcią". Nie chcę robić nic głupiego, nikt mnie przed tym nie powstrzyma, a czasami wręcz się zaczynam zastanawiać czy nie zatrzasnąć się w piwnicy, żeby mi przeszło, żebym przestała o tym myśleć. Mój były jak dowiedział się o tym co myślę (nie powiedziałam mu o dd/lg) tzn o tym, że chyba wolę ostrzejsze zabawy to powiedział, że fajnie, ale w tedy można powiedzieć, że seks bez bólu mógłby dla mnie nie istnieć (podejście z przeszłości), ale teraz to wszystko nadal lubię,ale czułość i miłość na pierwszym miejscu jednak nie potrafię się pozbyć myśli o dd/lg.. No przecież chyba żaden mężczyzna nie chce być tatusiem! To chore.. Przepraszam za chaotyczność.

Gość gość
Chcialabys mnie

Gość Zagubiona18latka
11:27 Skąd taka pewność? ;)

Gość gość
Mysle o tobie

Gość Zagubiona18latka
11:38 Pomożesz mi rozwiązać mój "problem"? Poza tym, nie myśl o mnie za długo ;)

Gość gość
Zajmij głowę czymś innym, żeby nie myśleć. Pewnie do szkoły jeszcze chodzisz - proponuje znaleźć zainteresowania, albo chociaż książki czytaj. Powinno samo przejść.

Gość Zagubiona18latka
11:56 To dobry pomysł. Tak to pomagał mi sport, ale jeszcze przez minimum tydzień mam zakaz ćwiczenia. Tak chodzę do szkoły. Zajmę się nauką, a wieczorem przed snem czytaniem książek. Mam nadzieję, że mi przejdzie, bo to już staje się irytujące. Dzięki

Gość gość
Jestem mlodym mezczyzna juz po szkole mage CI pomuc wzruszylad mnie soba twojabdytuacja

Gość gość
Jestem wrazliwy chlopak mysle o tobie , poza tym , nie man dziewczyny.

Gość Zagubiona18latka
12:09 Nie chce nikogo wciągac w swoją sytuację rodzinną, dlatego wolę sobie odpuścić szukanie chłopaka, a że jeszcze nie wiem jak radzić sobie ze swoją naiwnością to tym bardziej wolę się trzymać z daleka od facetów, bo wiem, że niekiedy potrafią tylko wykorzystać. A dziewczynę możesz sobie znaleźć w realu. Nie polecam internetu.

Gość Zagubiona18latka
Poza tym jeszcze sobie nie radzę z pewnymi rzeczami i hymmm jak dojde do siebie psychicznie to pomyślę o związku. Życzę Ci powodzenia :)

Gość gość
Ale ja cue nie wykorzystam zaufaj mi, ok to ze jestem troche starszy Pare lat.Od ciebie nie swiadczy ze cie ze cie wykorxystam, szanuje cie I inne kobiety daj mi szanse kochana

Gość gość
Ja chce ciebie daj mi szanse

Gość Zagubiona18latka
Nawet mnie nie znasz

Gość gość
Zadna dziewczyna mnie nie chce man takie wrazenie ty moze daj mi szanse

Gość gość
Daj mi swuj e meil albo tel. Bede cie szanowal , kochak , przytulal , calowal sie z toba,nie bede cie zmuszal do sexu.ok

Gość Zagubiona18latka
12:36 Może zagadaj do jakieś w sklepie, w autobusie, tramwaju, pociągu, przystanku? Hmmm jest wiele pewnie wiele dziewczyn naokoło, a tak poza tym.. Podejrzewam, że wlasnie się śmiejesz, bo nie ma to jak na forum szukać dziewczyny.

Gość Zagubiona18latka
12:38 Piękna bajka aczkolwiek to tylko bajka.

Gość gość
Nie usmiecham sie teraz Bo nie man dziewczyny, bedziesz moja dziewczyna.

Gość Zagubiona18latka
Hahahahahahahahahahahaha po godzinie pisania? Człowieku nie znam Cię, a Ty mnie ;)

Gość gość
I co z tego bedziesz moja

Gość gość
Nie buj sie mnie to ze jeste mezczyzna nie znaczy ze cie chce dla seksu.Nie wykorzystam cie

Gość Zagubiona18latka
Nie będę Twoja. Miło było, pa

Gość gość
lizał ci już ktoś cipę ?

Gość gość
Do gościa 13:48 uprawiala seks to raczej bawila się tez inaczej