Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nasza przyszłość ma sens ?

Polecane posty

Gość gość

Mamy po 24 lata, marzymy o wspólnym kącie. Marzymy to dobre słowo bo tylko marzymy. Oczywiście jest zdolność kredytowa i mniej więcej zarys tego co chcemy. Niestety mój luby potrafi z tygodnia na tydzień wpadać na nowe pomysły. Raz chce mieszkanie, za chwile szuka w internecie działek, potem mieszkanie w stanie developerskim, potem znów dom tym razem z drewna. Powiem szczerze , że już z rok to się przeciąga. W cokolwiek się zaangażuje i szukam to za chwile dostaje kubeł zimnej wody i szukam czegoś innego od nowa. Jakiś czas temu przeżyłam załamanie i przez jakieś 2 miesiące mówiłam , że nie chce z nim mieszkać niech robi co chce ale ja nie chce słyszeć nawet o jednej cegle. Oddaliliśmy się od ciebie , aż w końcu znów zaczął się temat wspólnego mieszkania domu czy czegokolwiek, niestety mam powtórkę z rozrywki. Minęło sporo czasu a on znów robi to samo. Jesteśmy ze sobą prawie 4 lata i mieszkamy razem kątem u moich rodziców, zaręczyny? Ani widu ani słychu. Krzyś mówi , że ślub i inne takie to jak już będziemy na swoim, jednak biorąc pod uwagę obecną sytuację to chyba zostanę starą panną. Znów zaczynam opadać z sił i płakać. Nie chcę takiej przyszłości. Co mam zrobić?

Gość gość
Starą konkubiną raczej. Po co mu zaręczyn i ślub, skoro ma już wszystko?

Gość gość
Ta odpowiedz chyba nic nie wnosi do tematu...