Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

eutanazja na zyczenie w holandii?

Polecane posty

Gość gość

co wiecie na ten temat, czytalam o alkoholiku ktoremu pozwolili na eutanazje ja tez bym chciala bo przez depresje jestem bezuzyteczna

skrajna znieczulica, droga do manipulowania ludźmi, żeby się zabili. upadek zachodu i jeszcze osobęy chory psychicznie.... szatan ma ubaw

Gość gość
Nie trac nadziei, depresja jest uleczalna, nawet jezeli wystepuja nawroty choroby. Udaj sie do szpitala celem dobrania odpowiednich lekow w odpowiedniej dawce. Jest wiele lekow, czasem budzi frustracje szukanie tego odpowiedniego ale jest nadzieja. Nie oddawaj swojego zycia tak latwo. Ono jest i tak zbyt krotkie. Kazdy zdazy normalnie umrzec. Trzymaj sie!

Gość gość
Ja też bym chciała wszędzie jestem wyrzutkiem wszędzie mnie wysmiewaja, nie mam szkoły pracy a ludzie myślą ze jestem leniem a ja poprostu całe życie byłam traktowana jak pies najgorszy nikt mi nie okazał serca nikt ..

Gość gość
Jak mam mieć motywację do życia skoro całe życie każdy traktował mnie jak szmatę do podłogi nie przesadzam, nie wybredne żarty ciągle poniżanie podsmiewki a nawet przemoc , tak się nie da żyć poprostu to jest piekło na ziemi a nie życie , wegetacja na przemian z bólem odrzucenia i pogardy

Gość gość
Nie macie odwagi by się samemu zabić i chcecie by ktoś to za was zrobił? :O

Gość gość
Eutanazja odbywa się bezboleśnie i w sterylnych warunkach a nie konajac godzinami we własnej krwi , Boże co za tępi ludzie

Gość gość
no wlasnie. tu autorka. Eutanazja jest humanitarna a nie ze nvm wchodzisz pod pociag i zaklocasz ****** ludzie obiad zrzucaja albo wieszasz sie i wyskakuja galki oczne, po tabletkach sie meczy i ma schizy a ciecie boli

Gość gość
broken weźże zamknij pysk i się nie odzywaj jak niechcesz mieć go obitego szmato... kor/winistko posrana... bez empatii, ściero do podłogi, nawet bym cię nie obsikał co najwyżej pobił...

Gość gość
Obejmuje Cie wirtualnie i zycze Ci dobrego terapeuty. Zglos sie do psychiatry, przeciez Ty mozesz sie poczuc tylko lepiej. Majac mysli samobojcze/eutanazja jestes naglym przypadkiem i nie musisz czekac na termin. Zglos sie do szpitala psychiatrycznego jeszcze dzisiaj, prosze Cie bardzo, bardzo! Wez tylko najpotrzebniejsze rzeczy i zglos sie.

Gość gość
Nie jestem autorką ale powiem ze swojego doświadczenia psycholog ani psychiatra nie pomagają jeśli masz ostre schizy, ja chodziłam i miałam wrażenie że mnie wysmiewaja terapeuci , chciałam stamtąd uciec , człowiek musi sam pokonać swój ból i leki

Gość gość
Są sposoby bezbolesne. Ale do kreatynów to nie dociera. Najpierw trzeba powołać stanowisko kata bo trudno aby robił to lekarz morderca.

Gość gość
Są sposoby bezbolesne. Ale do kreatynów to nie dociera. Najpierw trzeba powołać stanowisko kata bo trudno aby robił to lekarz morderca.

Gość gość
Podrzegasz do samobójstwa mówiąc ze sa sposoby bezbolesne , to jest karalne " kretynie"

Gość gość
15.26 Bardzo Ci wspolczuje, ze nie trafilas na pomocnego terapeute.

Gość gość
15:41 zastanów się może co mówisz tu ktoś ptawdopodobnie chce się zabić a takimi radami w tym pomagasz , oby Cię spotkała za to kara

Gość gość
Typowe provo. Szkoda że ludzie się jeszcze na to łapią.

Gość gość
Usiadz przy drzewie wpatrz sie w niego gleboko, zobacz jakie jest piekne. Przejdz sie po lesie, wycisz, zjednocz z natura, nie patrz na ludzi tylko na przyrode. Mnie to pomaga :)

Gość gość
Ta, bo ktoś, kto chce się zabić przychodzi na forum kafeterii. BTW eutanazja na życzenie to nie zabójstwo, ponieważ wszystko dzieje się za pełną wolą i zgodą pacjenta. "Podrzegasz do samobójstwa mówiąc ze sa sposoby bezbolesne , to jest karalne " kretynie"" buhahaha! Większej głupoty nie słyszałam :D To idąc twoim tokiem rozumowania dziennikarze szczegółowo piszący o zabójstwach dokonywanych przez isis są mordercami xDdd

Gość gość
Człowieka można tak zmanipulować żeby zrobił to co mu krzemy, a on dalej myśli, że robi to z własnej woli.

Gość gość
Ale jak ma się to do tematu?

Gość gość
15.54 Nikt nie jest w stanie wczuc sie w stan psychiczny innego czlowieka. Nie wiesz w jakim stanie sa ludzie piszacy na kafe. Nalezy okazac im zrozumienie i szacunek.

Gość gość
15:54 po sposobie pisania ze jesteś jeszcze smarkiem z nosa bo piszesz bzdury nie trzymające się kupy, myśl zanim coś napiszesz

Gość gość
Co z tego że jest zgoda, zabójstwo to zabójstwo, za zgodą ale nadal pozostaje zabójstwem. A że są bezbolesne metody to chyba każdy wie, wiedza ogólnodostępna kretynie :D

Gość gość
Ze wszystkiwgo złego to eutanazja najlepsza. Zero bólu i cierpieniea, zero stresu i niszczenia życia ludziom postronnym, zero potrzeby czyszczenia miejsca zdarzenia...

Gość gość
16:40 , przygotuj się smarku do szkoły zamiast pisać brednie na forum , dziwię się ze inteligentni ludzie wdaja się w polemikę z tak ograniczoną umysłowo osoba

Gość gość
Ja sie lecze ,musisz dobrać odpowiednie leki . W depresji jest takie uczucie ze wydaje się ze nie ma ratunku . Brak nadziei . Ale można sie leczyć .

Gość gość
A skad wiecienze eutanazja nie boli? Skad wiecie, ze po wypiciu mikstury nie chcesz tego cofnac? Przeciez nie umierasz w sekundzie. Nikt tego nie wie. Ci co sie dowiedzieli zabrali ta wiedze do grobu.

Jak mam mieć motywację do życia skoro całe życie każdy traktował mnie jak szmatę do podłogi nie przesadzam, nie wybredne żarty ciągle poniżanie podsmiewki a nawet przemoc , tak się nie da żyć poprostu to jest piekło na ziemi a nie życie , wegetacja na przemian z bólem odrzucenia i pogardy x bo sobie na to pozwoliłaś, oczywiście nie pozwoliłaś sobie na przemoc, ale na mentalność ofiary już tak. musisz iść do dobrego terapeuty, zmienić otoczenie (uwierz mi, nie ma żadnego piekła, nie wszyscy traktują kogoś jak szamtę, chyba że się puszaczasz:O Twoje osobiste doświadczenie nie usprawiedliwia w żaden sposób lewackiego bestialstwa Zachodu w białych rękawiczkach, elo

Gość gość
zamknij pysk szmato broken, największa szmato na kafe ty i te twoje żałosne rady i tweirdzenia kretyńskie z du/py wyssane które są de facto o przysłowiowy kant du/py rozbić...