Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Strach przed...

Polecane posty

Gość gość

Przed brakiem ciąży. Mam 25 lat, czyli potencjalnie jestem w najlepszym wieku, żeby zajść w ciąże. Jestem zdrowa, partner też. Partnera mam stałego, mój najdłuższy związek, najpoważniejsz. 3 lata. Mieszkamy razem. Planujemy dziecko, staramy się o nie od prawie roku. Wcześniej nie przeżywałam tak miesiączek, że "nie udało się, nie będzie dziecka, koniec świata". Przechodziłam to normalnie, bo mam regularne okresy i nie było oszukiwania się, bo okres spóźnił się dwa dni. Nie było nawet takiej sytuacji, by się spóźnił. W tym miesiącu jest inaczej. Zawsze przed okresem bolą mnie piersi. Jakiś tydzień przed lub więcej. W tym miesiącu nic. Dało mi to do myślenia. Okres powinien być 26 czyli 3 dni temu. Dzień po spodziewanej miesiączce zaczęły mi ciążyć piersi. Nie boleć, a ciążyć. Dziś ogarnął mnie taki strach, gdyż chciałam zrobić test i...nie zrobiłam. Boję się jednej kreski. Tym razem się chyba załamie. Co zrobić? Ile czekać? Miał ktoś podobnie? Dodam, że brak mdłości, wczoraj i przedwczoraj migrena. Pewnie z nerwów. Dziękuję z góry za odp...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować