Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konteralka

Faceci uwielbiają wredne suki, materialistki

Polecane posty

Gość Konteralka

Dlatego z takimi się żenią. Ja nigdy nie dbałam, wyszłam za mąż za biednego, dbałam tylko o jego charakter i miłość. W zamian dostałam zdradę, wykorzystywanie finansowe (chociaż sam zarabiał), obelgi. Im bardziej byłam zazdrosna tym bardziej mnie olewał i okłamywał. Teraz go nie kocham, podczas seksu wyobrażam sobie innych i tylko dlatego dochodzę. Nie jestem zazdrosna bo mam go w d***e. Sam zaczął dawać mi pieniądze, kupować kwiaty, prezenty. Mówi mi komplementy, zapewnia o miłości, jest miły, chce fundować wycieczki. Nie opłaca się kochać facetów trzeba ich tylko wykorzystywać.

Gość gość
Qrwiszony niech idą do suk, droga wolna, nóż w plecy im na drogę

Gość gośćpassja678
Ja tez taka byłam i tak samo mąż mnie potraktował anie jest ani bogaty ani ładny ..zawsze Go wspierałam,teraz gdy sama choruje On sie na mnie wypiął,ale seksu to by chciał...nie zamierzam jednak stawać sie wredną wyrachowaną suką bo mam swiadomosc tego że normalny mezczyzna doceni dobrą lojalną uczciwą kobiete..juz wolałabym byc sama niz zmieniać sie i stawac sie kims kim nigdy nie byłam

Gość gość
tak czesto bywa,tyle że potem tacy faceci czesto budzą sie z wielkim porożem i zerami na koncie podczas gdy ich żoneczki zabawiają sie z nastepnymi głupcami

Gość gość
Ja zauwazyłam ze te suki mają wzięcie u podobnych kolesi,typ imprezowicz*******cza macho,a więc swój na swego trafia...nie ma w moim otoczeniu goscia na poziomie który ożeniłby sie z pazerną na kase zdzirowatą suką

Gość gość
Jeżeli kiedyś trafi wam się suka to trzeba dać jej do zrozumienia, że nadaje się do garów. Najlepiej to dla nich wprowadzić prawo szariatu i wysłać imigrantom jako prezent. Ci mają takie badyle, że na pewno dla wszystkich starczy. Tylko Europa niech po jakimś czasie ich wywiezie na pustynie. Tam sprawdzą się najlepiej w roli niewolniczej żony z dużą liczbą dzieci. A jak coś mężowi, nie będzie pasować to może sprzedać ja za wychudzoną krowę. Tylko tyle jesteście warte.

Gość gość
Czyli jestes taka sama jak on. Nie narzekaj na mezczyzne jesli jestes jego odbiciem. Jestescie siebie warci.