Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ComebackRevolution Zbiornik

Polecane posty

Gość gość

Lubię nurkować, mam pasję, jestem śliczna, bogata, ogólnie diva zbiornika. Kocham pracować na zbiorniku ale tutaj mało płacą. Biedaki są te chlopaczki. Mam slicznego faceta który kupuje mi piękne pantofelki troszkę stopka mi się w nich poci ale nie czuje smrodku. Mam doczepiane włoski bo wyzywali mnie od łysej i tak mi się trochę smutno zrobiło. Wyzywaly mnie lobuziary Olejnikowa, Fifi, Zmijka, i reszta bandy zbiornikowej. Koleżanki ja do was nic nie mam tylko dajcie mi zarabiać w spokoju. Wasza Diva revelka

Gość gość
O nie jeszcze tej głąbicy tutaj brakowało. Revela z gadki to ty mało inteligentna z wyglądu hmmm ciężko nazwać cie kobieta. Zwykły p**dziklak

Gość gość
Revelka ty i zarobek daj spokój marna tania laska. Robiąca z siebie pośmiewisko i hałas nic więcej zero taktu i osobowości jesteś nijaka bezpluciowa

Gość gość
O i oblesna revelka siedzi tutaj z krzywym zgryzem i grubym cielskiem. Zrób coś że sobą kobieto bo wyglądasz jak szczęki 3

Gość gość
czy ona robiła test płci?

Gość gość
Hm zapewne nie. Comeback wiemy że czytasz swój watek tak więc jesteś on/ona ? I jak tam wielkie ogromne zarabianie kasy idzie. Tak z ciekawości pytam bo szkoda że nie widuje twojej zapyzialej gęby z brakiem wyslowienia się i śmiesznym banami za prawdę jaka ci ludzie pisali. Obleśny homo-niewiadomo. Podobno jesteś diva haha chyba własnego cienia bo na zbiorniku nie zablyslas niczym. Na su się teraz udzielasz ? Też po raz kolejny wylecisz z tamtad z banem na ip. I załóż sobie tam konto na mężczyznę bo do kobiety ci wiele brakuje

Gość gość
to gropa jest ogromna z glowa wieka meska.taka rockmenke udaje stara prukwa.konska glowa i konski usmiech.ordynarna zero kobiecosci.faciu ja chyba w d**e kopna bo patrzyl na nia z jakims odpychajacym wzrokiem.udawala na zb ze kredytow tyle dostaje a jej pseudo opiekun mlocil te ktedyty w kolko jedne te same.chwalila sie kiedys ze tyle zarabia na zb a tu dupa blada.poszka z powrotem na su bo facio jej zainwestowal w zmiane ip.a tam chyba znow bana dostala jak ja admini rozpoznali.hehehehehe wielka ogromna gropa olbrzym kobieta zn cialem juz tak po 40 niezgrabnym

Gość gość
Kiedys Pani Comeback zwana Sylwią , nadawała na zb i bardzo oczerniała polaków, sama mowila ze nie jest Polką itd... głupoty jakie wtedy wygadywała to sie w głowie nie mieszcza. Ze wszyscy jej zazdroszczą, ze su pozaluje ze ja zbanowali bo ona tam miliony zarabiała, a prawda jest taka ze dostała bana permamentnego na ip bo szmuglowała zetony oraz za ublizanie innym duzo piekniejszym kobieta od niej. Zawsze miała duzo bo byl przepływ z konta na konto. Zauwazcie kiedys ze caly czas zakrywa lewa reke jakimis szmatami ma ja uszkodzona i blizne ma, wiem bo raz bylem u niej na privie duzo opowiadała o sobie ogolnie Pani ma córke. Bardzo zawistna baba zero kobiety w niej.

Gość gość
Ty to Żmijka napisałaś? Zazdrościsz Rewolcie? Jest śliczna i ma piękne ciało.I zawsze mówi prawdę.Tak jak powiedziała ze mafia zbiornikowa się rozdupcy.Wchodzi zarabia i nie wdaje się w dyskusje.To Was boli.Wy uczestniczycie w tych wojenkach i c***a z tego macie.Pieniadze koło nosa wam ulatują.Fifcia taka inteligentna,wdała się w towarzycho,przestała zarabiać... a ma fajne ciało,mogłaby krocie zarobić,ale sama sobie zaszkodziła.

Gość gość
Revelka haha wyjechalas za granice i co ? i chuj z tego masz siedzisz teraz na su bo na zb ci juz nie placili bo i tak nine zarabialas to myslisz ze tam zarobisz glupia babo. Zzglosze cie na su poraz kolejny i zbanuja ci ip ...hahahah

Gość gość
ale was boli ze zarabiam wymyslecie o mnie historie mam z tego ubaw nie mam bana i nigdy nie mialam zmieniam konta bo moge widze ze jestem naprawde kims waznym jak tak o mnie piszecie dziekuje za reklame zarabiam coraz wiecej juz kupilam sobie 2 mieszkania dzieki wam moi kochani fani-))))

Gość gość
zawsze jedziecie po laskach ktore zarabiaja ja bylem u rewolucji i ona jest z******ta dobrze tanczy ma swietne cialo i mowi co mysli a wy siedzicie i ogladacie ja bo wasze zycie jest tak smutne i puste ze czas poswiecacie wlasnie jej zamiast zajac sie swoim marnym zyciem znam rewolucje dosyc dobrze i ona wie co robi i robi to z***biscie j****e tluki nie stac was na priva u niej to walicie pod kam WIERNY FAN -)))

Gość gość
jaki Żmij? Czy tutaj udziela się Żmij84?

Gość gość
przecież to zwykła kurwa... śmietnik

Gość gość gosc
rewolucja to chlopo baba oblesna zgrywa sie ona diva chyba dziwa dworcowa czysci