Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 ciąża..

Polecane posty

Gość gość

Witam !! Chcialabym sie wygadac..Jestem mama trojki dzieci , a dzis dowiedzialam sie , ze jestem w ciazy ;(( ... Mimo brania tabletek zaszlam ;/. Maz jest wsciekly , mowi ze nie chce kolejnego dziecka ;( . a ja przeciez nie moge usunac ciazy !! predzej by mnie wyrzuty sumienia zjedly ;(.. Co zrobic ? Jak go naklonic do tego ze chce urodzic Maluszka?

Gość gość
Nie chcę nie chcę prezerwatywy też nie chcę zakładać .to nie koncert życzeń mu powiedz nie usuwaj dasz radę. Bądź silna

Gość gość
Jest ciąża i trzeba podjąć wyzwanie a twój mąż musi przetrawic

Gość gość
Nie mam zamiaru usuwać. Boję się też reakcji mojej mamy i teściowej ;(.. Ale to moje dziecko i nie pozwole mu zrobić krzywdy .

Gość Carycka
Po pierwsze zaloz spirale od razu jak urodzisz, bo w przeciwnym razie na 4 sie nie skonczy. Serio. Z tego co piszesz to chcesz urodzic. Porozmawiaj z mezem, ze skoro zdecydowaliscie sie zalozyc rodzine, to nie tylko cukier lukier ale I problemy I niespodzianki w formie nieplanowanych dzieci. Trzeba wziac odpowiedzialnosc za to. Skoro nie kontrolujecie odpowiednio antykoncepcji a aborcja nie wchodzi u was w gre. Gromadke wykarmic dajecie rade to I dla jednego wiecej starczy:) bedzie dobrze:)

Gość gość
chyba pisze,ze brala anty.