Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś dowiedziałem się ze zmarła moja ex

Polecane posty

Gość gość

Moja pierwsza dziewczyna zmarła w wieku 27 lat. Rozstalismy się 4 lata temu ale przez ten czas często o niej myślałem. Rozstalismy się z mojego powodu bo nie mailem dla niej czasu przez prace i studia. Mimo to cały czas o niej myślałem bo nasze wspólne 2.5 roku były jak wakacje starego małżeństwa. Dobrze sie przy niej czułem a ona byka bardzo dobra. Teraz żałuję że nie postaralem sie z nią być bo mimo tego czasu czuje się jakby pół świata znikło. Chce mi się płakać.

Gość gość
Bardziej byś cierpiał gdybyś z nią był i teraz by zmarła.

Gość gość
Właśnie tego nie rozumiecie. Życzyłem jej cały czas bardzo dobrze. Chciałem żeby była szczęśliwa i cały czas o niej myślałem ze chciałem z nią być ale już wszystko zepsułem. Miałem taką cicha nadzieje ze kiedyś się zejdziemy a ja to wszystko spieprzylem i jest po wszystkim

Gość gość
chciales z nia byc miales nadzieje ,ale umarla...hmmm.smutne. a moj facet obiecywał ze wezmie rozwod z zoną (cywilny),a tymczasem po cichu wziol slub koscileny. kto ma gorzej???

Gość gość
Teraz nastaw sie juz na ostatnia droge.

Gość gość
Bardzo mi przykro. Dlaczego odkladales plany zejscia sie na pozniej? Dalej nie miales dla niej czasu...

Gość gość
Na co zmarła? Co się stalo?

Gość gość
Co sie stalo ze zmarla.

Gość gość
Jestes zalamany Tera wspulczuje.zal mi ciebie trzynaj sie mocno wszystko bedzie dobrze.

Gość gość
Praca i studia to podstawa w życiu. Jakby jej zależało, to by to zrozumiała a nie miała o to pretensji. Widocznie była samolubna.

Gość gość
A masz Inna dziewczyne

Gość gość
A od kiedy prace,studia i milosci nie da sie pogodzic? Kiepska wymowka autorze. Jeszcze zanim wzielam slub z mezem, to oboje pracowalismy i studiowalismy. Zalezalo nam na sobie i kazda chwile spedzalismy razem.

Gość gość
Wierze w Spirytyzn I Psychotronike Fizyke kwantowa to moja nauka , I Wiara w dusze Boga Duchy zycie itak dalej.reinkarnacje.Dusze odchodza I wracaja.

Gość gość
Nie mieliśmy czasu bo pracowałem i studiowałem w innym mieście. Zacząłem to robić dopiero po tym jak się poznalismy. Ona była załamana ze będziemy siebie rzadko widywac, a chciała częściej niż raz w tygodniu. No i nie wytrzymała. Dawała mi ostatnie szanse przez pół roku i rozstalismy się. Nie wiem na co zmarła. Na jej fb pojawiła się tylko informacja ze odeszła i ze pogrzeb był tydzień temu.