Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blizka

krępujący problem

Polecane posty

Gość blizka

Jestem parę tygodni po cesarce, blizna mnie na maksa dołuje, krępuję się rozebrać przed facetem, też tak miałyście? czuję się jak frankenstein :(((

Gość JagaBabba
To tylko blizna kochana, nie traktuj jej jak powód do wstydu. Jest dowodem na to, że jesteś bardzo dzielną mamą! :) Też miałam cesarkę i u mnie pomogły plastry silikonowe. Próbowałaś taką metodą działać?

Gość gość
blizka, poczekaj z roochaniem

Gość blizka
wydaje się, że to nic takiego ale w mojej psychice to spory problem :( co to za plastry? Długo się czeka na efekt i czy można od razu zacząć stosować?

Gość JagaBabba
Mniejsza z tym. ;) Wracając do blizn - najlepiej zacząć stosować na zagojoną ranę, gdzie jest już ukształtowana blizna. Jeżeli chodzi o plastry to mogę polecić to czego sama używałam czyli sutricon. Naprawdę jestem zadowolona i mam do nich przekonanie.

Gość gość
pokaz cycki:-P

Gość poleczka22
jak się konkretnie te plastry stosuje? Ma się to przyklejone non stop na bliźnie? Czy to się zdejmuje?

Gość gość
Jak dla mnie to dziwny problem. Sama sobie tego nie zrobiłaś, urodzilas mu dziecko. Też jestem po cesarce i do głowy by mi nie przyszło wstydzić się akurat tego, zresztą moj mąż widzial w jakim sranie bylam po operacji. Tylko, że ja mam wyrozumialego faceta, jak mówię że coś mi sie nie podoba w moim wyglądzie i muszę to zmienić to on kwituje, abym nie przesadzala. Myślę że i twojemu to za bardzo nie przeszkadza przecież ta blizna jest malutka.

Gość gość
kup sobie maść na blizny i smaruj, z czasem blizna będzie prawie niewidoczna

Gość gość
Nie maści nie plastry tylko młotek do wybicia sobie durnych "problemów" z pustej główki

Gość gość
poleczka22, na godzine dziennie zdejmujesz, np. na czas kąpieli. Potem spokojnie ten sam plaster możesz nakleić, powinien się trzymać 4-5 dni bez problemu, nawet pomimo odklejania.