Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrocilem do kobiety ktora mnie zdradzala

Polecane posty

Gość gość

Zostawilem ja i po kilku miesiacach wrocilem ale nie moge o tym zapomniec .przez ten czas jak nie bylismy razem miala przygodne zabawy wygadala sie ze miala seks zbiorowy z facetami ktorych znam i to wszystko po narkotykach .Do tego wszystkiego mnie obgadala zwierzajac sie z naszego i mojego zycia prywatnego .Teraz nie ma w nas uczuc seks tez zanika do tego ona ma choroba DDA i z jej okazywaniem uczuc rozmow jest naprawde kiepsko .Chyba musze udac sie do psychologa i sie rozstac .bo zycie mam jedno a chcialbym miec dzieci ona chce ale ja z nia po tym wszystkim .Moze cos doradzicie z gory dziekuje

Gość gość
Jeśli to co piszesz jest prawda, to sam masz problem i zacznij od siebie.

Gość gość
To na chuj wracales

Gość gość
Ty chyba jesteś głupi. Przeczytaj to co sam napisałeś. Idź po rozum do głowy i ją kopnij w tyłek. Znajdziesz taką która da Ci dzieci i będzie normalna...

Gość gość
Tak wlasnie zrobie, musze zapomniec i odnalezc milosc zeby byc szczesliwym a nie zadreczac sie

Gość gość
Momentami jej nie nawidze z wyglada nie wyglada na taka

Gość gość
Może wybierz mnie ja zdradzilam 1 raz i nigdy nie powtorze i nie biorę narkotyków ani nie uprawialam sexu grupowego same plusy :)

Gość szry
autorze... krzyz na droge byles glupi, nauczke dostales, nie zmadrzales - beznadziejny jestes nie ma co radzic, bylo nie wracac