Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet od faceta (nie sex)

Polecane posty

Gość gość

W wielkim skrócie. Mam 27 lat, nie umiem się ubrać modnie. Postanowiłem na jesieni zafundować sobie zakupy i metamorfozę że stylistka. Czy to dobry pomysł, czy macie jakieś doświadczenia?

Gość gość
Po co sie ubierac modnie i udawac kogos innego niz jestes. Idziesz do zwyklej sieciowki, kupujesz spodnie, koszulke, bluze i jest normalnie ubrany. Stylistka cie odpicuje, bedziesz wygladal jak Grzegorz Krychowiak i co ci to da?

Gość gość
Oczywiscie tansza wersja Krychowiaka.

Gość gość
Bluza i koszulka to nie mój styl. Chodzi mi bardziej o to że potrafię wydać dużo kasy na jeansy a pozniej w nich nie chodzić. Kiedyś mi siostra wybrała raki zestaw w który nigdy bym się nie ubrał a wygladalem super. Bardzo dużo komplementów. Do pracy chodzę w garniturze więc jakoś sobie radzę ale poza praca mam problem.

Gość gość
Koszulka i bluza ....... początek przegrywu :):):):):):). Jak cię stać to idź co ci szkodzi.

Gość gość
Skoro siostra cie ubrala i otrzymales duzo komplementow i piszesz ze wygladales w tym ladnie to popros siostre o pomoc a nie stylistke, stylistka kosztuje wydasz hajs a i tak ubierze cie ladnie a ty pewnie nie bedziesz czul sie w tym dobrze i wyjdzie na to samo

Gość gość
Siostra w sensie kuzynka z która widzę się raz na jakiś czas. Finansowo jestem przygotowany na stylistykę tylko większość ubiera ludzi do pracy, a mi chodzi raczej po pracy.

Gość gość
Jak cie stac to idz.

Gość gość
Byłam. Polecam. Dostaliśmy taki bonus w pracy, opłacona stylistka, 2000 na zakupy i jak chciałas mogłaś dołożyć i zrobić zakupy za więcej. Cały dział handlowy 5 osób. Faceci odmienieni o 100%, u mnie przeorana kolorystyka. Nigdy nie myślałam że mogę fajnie wyglądać w takich kolorach i fasonach. Nie wspomnę już o tym że miała karty rabatowe do każdego sklepu i mogliśmy korzystać. Zakupy na cały sezon kosztowały mnie ok 3000.