Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M555

Czy jestem zboczona czy to tylko ciekawosc?

Polecane posty

Gość M555

W miniony weekend robiłam w swoim nowym mieszkaniu parapetówę dla kilku koleżanek. Było dobre wino i trochę puszek piwa. Niestety jedna z nas trochę przesadziła i zwyczajnie urżnęła się jak świnka ale nie dlatego, że jest jakąś alkoholiczką tylko wprost przeciwnie, ona prawie w ogóle nie pije i wystarczyło parę kieliszków plus do tego piwo i odleciała. Po skończonej imprezie wszystkie prócz niej wróciły do swych domów a ona musiała zostać u mnie bo niby jakie inne wyjście. Pościelałam i dałam czystą piżamę ale w międzyczasie usnęła normalnie na kołdrze i nie pomagały żadne cucenia. Postanowiłam ją więc sama ją przebrać. Wszystko było dobrze dopóki nie dotarłam do majtek. Wtedy po raz kolejny upewniłam się, że leży bez świadomości i dopiero mając 100% pewności, że tego nie zapamięta odsunęłam pasek bielizny znad krocza. Najpierw tylko patrzyłam i nic więcej. Potem dotknęłam palcem a kiedy nadal nie reagowała pochyliłam głowę i zrobiłam to o czym od dawna skrycie marzyłam a na co nigdy nie starczyłoby mi odwagi ani nawet nigdy nikomu bym się nie przyznała do takich fantazji. Jedna rzecz mnie tylko nurtuje. Czy to było fair w stosunku do koleżanki. Bardzo ją lubię a ona mnie też ale wątpię by była zadowolona wiedząc jak użyłam jej ciała. Na szczęście nigdy się nie dowie jednak pewien wyrzut sumienia we mnie pozostaje.

Gość gość
Fajna bajka

Gość gość
Jak nie przebilas palcem blony to mozesz byc spokojna wszystko jest ok ale jak pozbawilas ja dziewictwa to..... :D :D

Gość M555
Oczywiście, że jej nie przebijałam.

Gość bard niezrzeszony
Nie wiem czy jesteś zboczona czy to tylko ciekawość bo nie dokończyłaś co naprawdę jej robiłaś. Jeśli tylko raz liznęłaś po cipce to można to uznać za ciekawość. Jak rozebrałaś ją całkiem do naga i siadałaś okrakiem na jej twarzy to wtedy już coś więcej niż tylko ciekawość. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
Mnie kiedyś po alkoholu wylizała koleżanka, rozbudziłam się, było fajnie ale w pewnym momencie poczułam jak mnie ***** sztucznym fiutem, nie byłam już dziewicą i pozwoliłam jej skończyć.

Gość M555
Niczego jej nie wsadzała, nawet nie mam sztucznego fiuta. Nsie siadałam na twarzy. Tylko macałam i sama lizałam. Oczywiście polizałam więcej niż raz. Nie wiem ile razy bo nie liczyłam.

Gość gość
Kobieta nigdy mnie nie leżała. A chętnie bym spróbowała. Jak smakowała? Podniecilo cię to? Masturbowalas się przy tym?

Gość gość
Super!!! Chciałabym być na miejscu twojej koleżanki,o ile coś czuła. Tobie też zazdroszczę, wydaje mi się że ja też nie odpuściłabym takiej okazji. A tak ogólnie to chciałam zapytać,może się zaprzyjaźnimy? zandalee-70@o2.pl

Gość M555
Oczywiście, że mnie to podnieciło. Nie masturbowałam się w trakcie bo chyba byłam za bardzo spięta, że ona jednak się obudzi. Cały czas zerkałam czy nie otwiera oczu. Masturbowałam się już po gdy leżałam też w łóżku. Miałam ochotę znowu ją podotykać ale lepiej nie kusić losu. Jeśli chodzi o smak cipki to na pewno wcześniej sikała ale byłam zbyt podniecona by zwracać na to uwagę. W każdym razie nie przeszkadzało mi to wcale.

Gość gość
Co czułaś kiedy jej lizałaś? Jaki to jest smak? Jabym chyba nie mogła choc cos mnie ciągnie do kobiet, lubie np ogladac lesbijki ale w realu to nie wiem czy bylabym w stanie polizac cipke,chyba by mnie to brzydzilo i pewnie smierdzialaby

Gość gość
szczuchy :D

Gość gość
jestes wstretna lezba

Gość gość
Nie czytaj jak ci nie odpowiada i nie obrażaj innych buraku

Gość M555
A tak w ogóle to witam po długiej nieobecności. Wasz oddany PROWOKATOR :D 🖐️ ))

Gość gość
Ale zabawny..

Gość gość
Fajne przeżycia, kilka razy tak miałam.

Gość gość
Jesteś zboczona do kwadratu ale faceci kochają zboczone baby

Gość gość
Naiwne pelikany, ten temat napisał facet który regularnie podszywa się tu na forum za kobietę lesbijską

Gość gość
Tak, to prawda że pisze facet, ale poruszył on bardzo interesujący temat.

Gość gość
Ja z ciekawości też przelizałam cipę koleżance

Gość gość
To nie żadne zboczenie ale ciekawość, mnie koleżanka zrobiła minetkę jak miałam 16 lat, przeżyłam super odlot, ona lizała moją- wtedy jeszcze cnotliwą c**eczkę a ja byłam w siódmym niebie.

Gość gość
Kiedyś po alkoholu tak z ciekawości lizałyśmy sobie c**y z kumpelą.

Gość gość
A ja myślę że jest to super uczucie ,często wyobrażam sobie że w ten sposób zabawiamy się z przyjaciółką w ten sposób,niestety wiem że ona brzydzi się homoseksualistkami.

Gość Stefanex
też bym polizał koleżankę

Gość gość
ja miałem na odwrót, tzn kolega z akademika zrobił mi loda. Było ciemno, ja pijany. Nie rozmawialiśmy o tym i nie wróciliśmy nigdy do tej sytuacji. Nie powiem było mi miło. Gorzej było po.... Myślałem że to koleżanka z piętra wyżej, bo czasem brało nas razem na obściskiwanie się po alkoholu. Prawda okazała się brutalna i ciężka do zaakceptowania.

Gość gość3434
Chciałbym spróbować kiedyś z kobietą.

Gość gość
to była moim zdaniem tylko ciekawość. To że się potem masturbowałas było calkiem naturalne.