Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polak Realny

My Polacy pracy sie nie boimy!! Ja wlasnie po 10 godzinnej zmianie!!

Polecane posty

Zarobilem 37,5 zlotych!!!! Kipie duma i z radosci!!! Prawdziwy Polak to ten co pracuje, za grosze!!! Ja za grube nigdy nie bede pracowal!!! Bo tak postepuje prawdziwy Polak!!!

Gość gość
Czemu Polak ma pracować za grosze co? Idioto ja nie mam zamiaru pracować za grosze zrozum to bo trzeba się utrzymać trzeba zrobić zakupy opłaty wyprawkę do szkoły dla dzieci itd a to kosztuje Polak powinien zarabiać jak najwięcej bo to niesprawiedliwe że Polak za tą samą pracę zarobi 4 razy mniej niż Francuz czy Niemiec

Gość gość
Więc jesteś p******y

Gość Mateusz kołbuc Namysłów
Autorze jeśli nie masz na imię janusz i nie masz żony Grażyny i syna seby to nie jesteś prawdziwym Polakiem idioto

Polacy, nie tak nas uczyl Pan!!! Pan daje, ile moze!!! Cieszmy sie z tego, ze mozemy pracowac za grosze!! Bo praca za grube to hanba i wstyd!!! Nie tak postepuje prawdziwy Polak!!

Gość gość
Czyli nie jesteś prawdziwym Polakiem bo prawdziwy Polak ma na imię janusz i ma żonę grażyne i syna Sebastiana :D 😘 mnie w důpe

Gość gość
Dziekuje tobie ze byles w pracy beda skladki na rete. Zaluje ze nie pracuje. Prawdziwy polak , uczciwy obywatel.

Gość Namysłów opolskie miasto
Polak realny gdzie pracujesz?

Gość gość
Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 27 °C, wiatr płd., 11 km/h, wilgotność 32% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 220 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: środa, 18:04

Gość gość
Probuje byc smieszny frajer zajepany :D a jest zalosny no ale jak wiekszosc polaczkow :o

W jakim województwie mieszkasz?geju?

W jakim województwie mieszkasz geju?