Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to znaczy, że już nie kocha?

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka i pomoże mi rozwiać wątpliwości? Jesteśmy z partnerem już razem 6,5 roku, on miał przede mną 2 dziewczyny (coś poważniejszego) i kilka przelotnych znajomości natomiast dla mnie on jest moim pierwszym chłopakiem. Od pewnego czasu przechodzimy kryzys. Zaczęło się od jego pisania w tajemnicy przede mną do jakiejś koleżanki z przed lat nic w tym złego ale bezczelnie próbował się z nią umówić i jeszcze pisał do niej, że ja przecież nie muszę się o tym dowiedzieć. Następnie wyszło na jaw jego ciągłe, notoryczne przeglądanie stron typu sex fotka, red tube etc. a zakończyło się na tym, że jak to tłumaczy przez zmęczenie nie ma ochoty na igraszki tak jak to dawniej na nie miał.

Gość gość
Coś się chyba wypaliło.To nie jest tak ,że to nic złego,że zaczął pisać z dawną dziewczyną i do tego w tajemnicy.Jak się jest w związku to obowiązuje lojalność. Nic złego to nie ma w oglądaniu seksfotek. Raczej nic już z tego nie będzie, przeszło mu.

Gość gość
nie do końca mu przeszło 😍 i nie do końca jest tak jak ci sie wydaje i piszesz z tą koleżanką ha ;-) :-P