Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakuje tutaj tematu który dawałby odrobinę

Polecane posty

Gość gość

radości, nadziei, energii w tym wstrętnym, bezdusznym światku. tematu z piosenkami i dedykacjami od ludzi którzy naprawdę mają coś dobrego do przekazania a nie żółć, wyzwiska i psychozy, kiedy to miejsce przestanie być rynsztokiem dla wariatów a zacznie być miłą odskocznią od codzienności? :(

Gość Piratek
Chcesz odskoczni, szaleństwa czy radości, a to oznacza, że musisz poznać smutek, ból lub już masz to za sobą. Dam tobie tą radość. Ale najpierw zapytaj się przed lustrem czego chcesz. Nie masz prawa wyboru. Decyzja jest tylko jedna. Marzenia spełniają się....

Gość gość
Taki temat moim zdaniem nie ma racji bytu choćby z tego względu, że tu prawie sami idioci przesiadują, więc zepsuja ci topick zanim się rozkręci:D

Gość daj mi uśmiech
W swoim średnio długim życiu zaznałam już wystarczająco bólu i smutki i pewnie jeszcze zaznam bo łudzenie się że nie -byłoby głupotą. już nawet nie pamiętam dokładnie z nadzieją czego trafiłam tutaj, ale kiedyś były tu jeszcze wątki dla których warto tu było zaglądać, dziś nie ma a mimo to z uzależnienia najpewniej zaglądam i szukam jakiegoś światełka w tym ścieku fekalii ludzkiego umysłu, choć gdyby to tworzyły umysły w pełnym słowa tego znaczeniu to...brak słów. jeśli to miejsce odzwierciedla stan ludzkich umysłów i serc to niech ten świat kończy się jak najszybciej. masz mi coś wesołego do napisania?

Gość gość
Autorka założyła topick i się zmyła, więc raczej ci nie napisze:D To bardzo częste tutaj niestety:P

Gość daj mi uśmiech
ja jestem autorką i nie oczekuje uszczęśliwiania i nie zamierzam kopać się z końmi kafeteryjnymi. zwyczajnie w pierwszym poście nie podałam żadnego nicka.

Gość daj mi uśmiech
piosenka o przemijaniu, czuję je coraz boleśniej...nie wiem chyba nie o to dokładnie mi chodziło z tą garścią radości, ale intencje były dobre?

Gość gość
A to sorry autorko, ale skąd moglam wiedziec, ze ty załozylaś topick:P

Gość gość
boli mnie w człowieku. im bardziej uzmysławiam sobie jak puste i problematyczne jest ludzki żywot naprawdę boli mnie w człowieku. dookoła nieudane małżeństwa, wredne bachory, zboczenia, agresja i jakieś takie homouroboros to zaczynam wątpić w każdą ludzką pobudkę na dłuższą metę.

Gość daj mi uśmiech
boli mnie w człowieku. im bardziej uzmysławiam sobie jak pusty i problematyczny jest ludzki żywot, naprawdę boli mnie w człowieku. dookoła nieudane małżeństwa, wredne bachory, zboczenia, agresja i jakieś takie homouroboros, więc zaczynam wątpić w każdą ludzką pobudkę na dłuższą metę. - poprawka

Gość gość
uwielbiam patrzeć w oczy, ale coraz bardziej się boję wyczytać w nich to co jest albo to co chcę...w nich zobaczyć. a ty?

Gość gość
Masz depresje:O? Brzmisz bardzo pesymistycznie.Nie wolno się przejmować całym światem, bo jak nie masz na cos wpływu to po co sie dołować? Takim nastawieniem szkodzisz tylko sobie:P Spróbuj si na początek cieszyć się z małych rzeczy:D

Gość daj mi uśmiech
nie mam depresji, po prostu uważam, że zamykanie oczu przed wstrętnymi aspektami bytu nie sprawią że ta rzeczywistość przestanie istnieć. lubię myśleć długo, głęboko i intensywnie oto cała tajemnica mojej nie myślowej. jeśli jest biel to jest czerń, jeśli jest noc do jest dzień jeśli jest podłość, to...gdzie jest dobro, harmonia i porządek, choćby tu?

Gość gość szaarriikkkk
moje oczy nie klamia nawet jak pijane... glowa na karku a oczy...oczywiscie do przodu

Gość Piratek
Daje Tobie na początek ten ☺ uśmiech.... Proszę

Gość gość
Miało być radośnie, a jest dołująco:O

Gość gość szaarriiikkkk
no dobra ale to trzeba przezyc na wlasnej skorze... https://www.youtube.com/watch?v=ET1-6Bef9xU... nikt nie kocha ciebie,nikt nie kocha mnie...ale ja kocham wszystkich... troche sklamalem swiat tez mnie kocha...inaczej bym juz nie zyl.

Gość gość szaaarriiikkkk
dla mojej ukochanej ktorej nie znam ale slucha tej samej...moze mnie zna ale boi sie przyznac... https://www.youtube.com/watch?v=3f3KhR5oDC4 mnie latwo znalezc bo jestem wszedzie...takie sluzby

Gość gość
YouTube zmienił się :/ jak ja nie lubie zmian

Gość gość
Okropny ten utwór:D Nie dziwie się, ze ukochana nawiała:P

Gość gość
wcale nie okropny słońskie ucho masz

Gość gość
Raczej ty :P i w dodatku brak gustu:P