Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do samotnych: czy zazdrościcie ludziom w parach?

Polecane posty

Gość gość

Pięknym szczęśliwym, których mijacie na ulicach? Ja tak. Moje zycie to porażka

Gość gość
ja zazdroszczę takim w miarę szczęśliwym małżeństwom nawet takim bardziej z rozsądku niż z pożądania,natomiast są takie pary od śmiesznych i straszne,że ja wolę samotność

Gość gość
Nie. Bo uważam że zarówno bycie samej jak i w związku ma swoje plusy i minusy

Gość gość
Już nie. Raz że nie nadaję się do bycia w związku, dwa - mam świadomość, że te wielkie uniesienia opierają się na napędzanych pożądaniem hormonach, których poziom stosunkowo szybko opada. Hormony się uspokajają i wielkie zakochanie się kończy, wkrada się rutyna i okazuje się, że ludzie tak naprawdę nie mają ze sobą nic wspólnego poza wyrem w którym już nie ma tego ognia co dawniej. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich par, ale w moim odczuciu zdecydowanej większości. A ci z rozsądku, którzy tak na serio to są ze sobą z braku laku dla kilku wymiernych korzyści, to chyba jeszcze gorsza opcja. Pary zrodzone z przyjaźni i umiarkowanej fascynacji erotycznej (co nie znaczy że ludzie się sobie nie podobają), w których jest szacunek, zrozumienie, troska, chęć czynienia dobra drugiej osobie to najlepsza opcja, ale tych wydaje mi się, że jest niestety najmniej.

Gość gość
nie, nie zazdroszczę. Żaden z facetw moich kolezanek mi się nie podoba i z żadnym nie chiałabym być- lubie ich, ale zaden by mi nie odpowiadał. Poza tym w kazdym związku sa trudne chwile i kłotnie i poza momentami szczęścia sa tez gorsze okresy , stresy i zwatpienia

Gość gość
Tylko tego ze maja z kim uprawiac seks. Poza ta sfera zwiazek to wiecej klopotow niz korzysci. A juz nie daj Boze dzieci.

Gość gość
Facet myślący fiutem nie jest zdolny do ostatniej opcji

Gość gość
Bardzo zazdroszczę. Dziewczyny nie oszukujcie samych siebie. Mama nie nauczyła mówić prawdy?

Gość Turkuć
Ja zazdrostkę tylko jednemu typowi, że jest z pewną wspaniałą dziewczyną.

Gość gość
Mnie najbardziej ściska w sercu gdy widzę jak idzie rodzina razem tzn rodzice razem z małym dzieckiem .

Gość gość
Wspolczuje bo wszystko i wszyscy kiedys sie nudzi/a. A co za tym idzie - zdrady itd. Lepiej byc samemu.

Gość gość
Spacerek z bachorem, hehehe to ich najlepsza rozrywka :D

Gość gość
gość wczoraj bachor na tym świecie jest tylko jeden ty nim właśnie jesteś , ty się urodziłeś/aś od razu jako dorosły człowiek ? .Więc zastanów się co piszesz bo jak widać piszesz szybciej niż myślisz .

Gość gość
Bardzo zazdroszczę zakochanym jak idą przytuleni...