Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie bo nie wiem co robic ..

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat. Od 2 miesiecy spotykam sie z 23 letnim mężczyzna. Podoba mi sie, przystojny, w miarę ogarnięty ma prace itd. Od kilku lat w ogóle nie miał kontaktu z żadna dziewczyna, bo jego kobieta go zdradziła i sie zrazil. I jest taki jeden problem. Nie jesteśmy razem, jednak on jest bardzo podejrzliwy, często mówi ze pewnie go okłamuje albo cos kręcę. To wszystko z braku zaufania. On mi mówił ze niw chce mnie ranić ani nic ale niw potrafi poprostu zaufać kobiecie. Mnie to powoli zaczyna bolec, bo czuje sie jakbym zrobila mu nie wiadomo co a jestem wobec niego na maksa szczera. Ja jestem ogólnie dziewczyna ktora podoba sie bardzo wielu mężczyznom, moze to dlatego. Ale wiem ze zależy mi na nim i nie będę sie angażować w zadne inne znajomości. On powiedział ze moze lepiej bylo by gdybym odeszła bo nie dam rady z nim i będzie mnie ranil :( a ja nie chce odchodzić. Bo czuje ze jest mimo wszystko lepszy od innych mężczyzn. I teraz moje pytanie co zrobić z tym, co mu powiedzieć albo jak mu pomoc? Żeby on mi zaufal, ja wiem ze go nie okłamie w żadnym wypadku. A moze on tak mowi żeby sie mnie pozbyć? Jednak parę lat nas dzieli i jestem malolata przy nim. Juz sama nie wiem :( totalny mętlik...

Gość gość
Ktoś cos?

Gość gość
Jemu gowniara nie jest potrzebna tylko kobieta. Dziecko nigdy nie wzbudzi zaufania w doroslym facecie.

Gość gość
włącza mu się mechanizm obronny

Gość gość
kiedy ostatni raz sie bzykaliście?

Gość gość
dziecko sie Greya naczytało :D

Gość gość
Jestes malolata, dziecko, on cie nie kocha nie ufa ,uwazaj bo sie zawiedziesz glupia jestes ,wypieoszaj od niego. Smarkulo , ty szmato ,

Gość gość
Kurwa ludzie, ona nie pisze tego żebyście ja oceniali tylko żebyście pomogli jej rozwiązać problem ;) hipokryzja

Gość gość
ale jak takiemu tepemu dziecku mozna pomoc nie mowiac mu prawdy? niech go oleje teraz bo pozniej bedzie za pozno i za pare miesiecy bedzie tu watek jej mamuski ze jej sie dzieciak powiesil przez faceta :D

Gość gość
Masz odejsc od niego malolata ,dziecko.

Gość gość
Ma 18 lat, jest dorosła

Gość gość
Zostawcie ich oni sis kochaja ona go kocha. W********ancie z tentu.

Gość gość
nie, nie jest dorosła. Jest pełnoletnia, ale to nie oznacza dorosłosci. W jej ptasim mozdzku nadal jest gowniara, ktora uroila sobie ze 5 lat starszy facet ją zechce. Dorosla to ona bedzie jak skonczy sie uczyc, wyprowadzi, zacznie zarabiać i zyc za swoje :)

Gość gość
Ale faceci lubią młodsze dziewczyny.. A ona jest PEŁNOLETNIA. żadnego problemu nie widze. 5 lat to żadna różnica ;)

Gość radek maczo 12345
mogę narobić ci do ryja ? Kcyk kcyk he he

Gość gość
5 lat to zadna roznica na takiej gowniarze? :D oj zdziwilabys sie jak bardzo zmienia sie swiatopoglad dzieciaka 18 letniego a 23 letniej osoby doroslej

Gość gość
Weź poprawkę na to że wiek metrykalny a mentalny to dwie różne rzeczy. Można mieć i 40a mózg 15latka jak i mieć 20a już coś w głowie :) Bywa i tak. Autorka jest pełnoletnia nic zakazanego nie robi. Ale też tak jakoś odnoszę wrażenie że chyba niezbyt spore ma doświadczenie i ja ciężko widzę taki związek w jej przypadku. Ale ciężko kogoś oceniać po krótkiej notce. Autorko spokojnie zdystansuj się obserwuj.... Pozdrawiam.

Gość gość
Normalna doswiadczona kobieta nie leci na bzdurne forum z byle jaka pierdołą jak ta tutaj :)