Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge być w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Niedawno miałam pierwszy raz z chlopakiem, jednak bez prezerwatywy. Dostałam potem okres. Wtedy nie doszło do rozdziewiczenia, ponieważ mnie bolalo, dopiero udało się za 3 razem, jednak 2 kolejne byly juz z prezerwatywa. Podczas tych dwoch chłopak spuścił się we mnie. Ostatni raz był około tydzień temu. Mam nieregularne miesiączki, cyckl zazwyczaj trwa 35 dni, wiec nie jestem pewna, czy miałam dni płodne. Prezerwatywa nie zsunela sie ani nie pękła. Jednak od pewnego czasu mam wrazenie, ze powiększył mi sie brzuch, jeździ mi często po nim, boli mnie od pępka w gore, nieraz mi niedobrze, nieraz mi slabo, jednego dnia mam lekka biegunkę, innego mam zaparcia, najczęściej mam te objawy gdy za duzo zjem. Mialam tez dwa dni częstego sikania, przez co juz mega panikowalam. Stad pytanie - czy to ciąża, czy po prostu mam lekka schize, ponieważ nke moge być w ciazy teraz, czy problem z układem pokarmowym? Dodam, ze śluz z pochwy mam normalny, a piersi mnie nie bola

Gość gość
Wtedy nie doszło do rozdziewiczenia, ponieważ mnie bolalo, x wsadzil ci c***a = rozdziewiczyl. boze jakie te nastolatki są tepe :o

Gość gość
Miałam na myśli przerwanie błony dziewiczej, nie włożył do końca za 1 razem, bo bolalo, dopiero za 3 włożył całego i poczuł przebicie

Gość gość
Mozesz ! Pomarzyc ! Hahhahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha

Gość gość
Odejdź świnio .

Gość gość
Czy ty w ogole dziecko drogie wiesz gdzie jest blona dziewicza? bo mam wrazenie, ze to kiepski troll. Blona dziewicza jest przed wejsciem do pochwy idiotko, wiec nie musial nawet w polowie wchodzic, zeby ją przerwać. ONA JEST NA ZEWNATRZ :O

Gość gość
Na zewnątrz raczej nie

Gość gość
Oczywiście że możesz być! Wystarczyło że się o ciebie otarł ciałem,nawet nie musiał nic wkladać i tak mogło dojść do zapłodnienia. Nie wiedziałaś o tym?

Gość gość
To dlaczego bolalo jak chciał włożyć całego i leciała krew?

Gość gość
Pytam naprawdę, a te wasze komentarze sa zbedne i żałosne, jak nie macie czegoś mądrego Do powiedzenia w tej sprawie to sie nie udzielajcie

Gość gość
Bo penis u nasady jest grubszy i ocierał sie o rozerwany krwawiacy kawalek ciała? Dziecko, ty nawet nie znasz swojej anatomii a za seks sie bierzesz? To musi byc jakis troll, nie ma az takich idiotow na swiecie. http://babyonline.pl/gdzie-jest-blona-dziewicza-jak-wyglada-i-jak-ja-przebic-ginekolog-opisuje-rodzaje-blony-dziewiczej,seks-artykul,21735,r1p1.html masz idiotko, ktora twierdzi, ze blona nie jest na zewnatrz :o

Gość gość
Ale mnie nie obchodzi w tym momencie błona dziewicza i rozdziewiczanie, chce wiedziec czy moge byc w ciazy, czy nie i tyle

Gość gość
wypiertalaj gowniaro na zapytaj.pl tam ci odpowiedzi udziela takiej jaka bedzie ci odpowiadac.

Gość gość
Slucham? Mam 21 lat i mnie przynajmniej kultury nauczono

Gość gość
21 lat? chyba 12 :D Takich tępych 21 latek nie sieją :D p********z takie kocopoły, że aż mnie brzuch ze smiechu boli i liczysz na powazne potraktowanie? :D

Gość gość
Jeśli ci cos nie odpowiada to po prostu wyjdzie, po co robisz drame? Jesli uważasz sie za taka dorosla i dojrzała to skoncz juz, bo to zachowanie na poziomie podstawówki, a nie sądzę, zeby ktoś w wieku 12 lat to robil

Gość gość
21 latka nie wie gdzie ma blone dziewiczą? :D Bolalo cie, wiec cie nie rozdziewiczyl? to jakis zart? :D A ty myslisz, ze rozdziewiczanie to przyjemnosc na miare orgazmu? :D borze szumiący, jak bolalo to znaczy ze rozdziewiczyl :D

Gość gość
przeciez to jakieś trolliszcze jest, ludzie :D