Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie zintegrować z ludźmi z grupy?

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim! Za miesiąc zaczynam studia na drugim końcu Polski. Nie będę znała tam zupełnie nikogo, dlatego bardzo zależy mi na integracji. Zawsze byłam osobą nieśmiałą, miałam wielu znajomych i nie narzekałam na brak towarzystwa, jednak mimo wszystko byłam w cieniu tych lepszych... Chciałam odciąć się od dawnego życia i w końcu się przełamać. Napisałam pierwszego posta na grupie swojego kierunku na fb, wszyscy tam milczeli więc stwierdziłam że to szansa dla mnie. Ładnie się przywitałam z nadzieją że ktoś zagada i od razu jakoś pójdzie... No to wyświetliła połowa grupy (ogólnie na razie jest tylko 12 osób, ale zawsze ktoś), z czego 3 osoby polubiły mój post a jedna skomentowała emotikonką machającej łapki.. I tyle. Żadnego odzewu smutas.gif nie wiem co dalej robić w tym kierunku, chciałabym się integrować ale nie chcę aby wyglądało jakbym szukała na siłę atencji... Jak to wyglądało u Was? Z góry przepraszam jeśli kategoria zła, i za ewentualne błędy w poście

Gość gość
Wczoraj to było tutaj,a integracja na FB to śmiech. Idź na NK!

Gość Marcelina

Ja uważam, że konieczne jest, żeby firma dała coś od siebie. Dla mnie to niezmiernie ważne, żeby pracodawca szanował fakt, że pracownik potrzebuje też odpoczynku, chce się realizować nie tylko w pracy, ma rodzinę. Taki mieliśmy problem z poprzednią firmą  mojego męża, która delegowała go non stop i organizowała imprezy tylko dla pracowników 😞 bez osób towarzyszących. To było troszkę smutne, bo nie dość, że w tygodniu pracował w Londynie, to jeszcze w weekendy jechał raz na jakiś czas do Berlina na imprezę, na którą nie mógł wziąć mnie 😞 Teraz pracuje dla innej spółki i mają o wiele luźniejsze reguły. Często organizują imprezy  i spotkania zespołu Michała, na które może wziąć ze sobą osobę towarzyszącą. Te imprezy są fantastyczne! Ja sama prowadzę mały biznes i zapytałam się jednej z dziewczyn, kto im to organizuje. Ja oczywiście mam małą firemkę, ale eventy dla naszych klientów organizujemy od tego czasu regularnie z Orchidea Group. Niesamowite, że jest firma która może obsługiwać takie kolosy jak Bayer, ale w dalszym ciągu ma wiele dobrego do zaoferowania malutkim przedsiębiorcom.