Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie kolegi męża

Polecane posty

Gość gość

Witam. Nie wiem w sumie, jak mam ocenić to, o czym za chwilęnapiszę, dlatego proszę o pomoc. Od pewnego czasu kolega męża dzwoni do nas niemal codziennie. Jego praca polega na zadaniach w parach, dlatego oni razem ze sobą pracują. O czymkolwiek powie mu mąż, jego kolega zaraz wydzwania i o wszystkim musi wiedzieć. Co dziwne, nie daje nam spokoju nawet na wakacjach - nie zadzwoni raz, tylko wykonuje dosłownie telefon za telefonem, dopóki mąż nie odbierze telefonu, nie mamy spokoju. Nie byłoby to niczym dziwnym, gdyby nie fakt, że ja go wręcz nie znoszę - był u nas kilka razy w domu, wszystkich obgadywał, oczerniał. W pracy męża jest kilka komputerów i ten kolega przegląda nawet historię, wcześniej oglądane strony przez innych pracowników. Co ja mam o tym myśleć? Czy takie codzienne wydzwanianie , wręcz natarczywe, jest czymś normalnym? Pomóżcie, proszę.

Gość gość
Dziwne jest to ,że nie przeszkadza to Twojemu mężowi ...

Gość gość
I sama też tego nie pojmuję, naprawdę:( Gdy byliśmy w górach, to ten kretyn potrafił dzwonić, gdy byliśmy na szlaku i oni gadali ze sobą dobre 20 minut. Co więcej, on wiedział, że jesteśmy na wakacjach, a mimo to wydzwaniał:( Zawsze się o niego kłócimy, ale ta jego ostatnia natarczywość jest wręcz chora.

Gość gość
Nikt nie pomoże? Bardzo Was proszę. Nie chcę tej historii upubliczniać, dlatego napisałam tutaj. Co ja mam zrobić?

Gość gość
Raz jeszcze proszę o pomoc, tyle razy już się przez niego kłócidiomy. .. On musi wiedzieć o każdym naszym ruchu, jest niemal jak w trójkącie

Gość gość
Miało być kłócimy pisze z telefonu.