Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Mlode matki maja rozstepy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czyli to jednak prawda. Mam 33 lata i niemowlaka. Balam sie rozstepow.a nie mam ani 1go. Nie spieszcie sie z ciaza :) 馃尰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wiek nie ma znaczenia, skad to wzielas w ogole?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To tylko geny g艂upia tzipo a nie wiek,w kt贸rym si臋 rodzi. Do szko艂y wr贸膰 tlumanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
urodzi艂am jak mia艂am 25 lat i te偶 nie mam ani jednego rozst臋pu. Wi臋c obalam twoj膮 teori臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja po pierwszym dziecku te偶 nie mia艂am...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 22 lata i rostepy naleze do osob szczuplych a duzo nie przytylam bo tylko 6 kg przez cala ciaze brzucha ciazowego tez prawie nie mialam a rostepy na tylku i cykach niestety mam dzidzia byla duza bo 3.900 mial synek i 58 cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja dosta艂am rozst臋p贸w w wieku 13 lat, pewnego ranka wsta艂am a ca艂e nogi w czerwonych pr臋gach, mama przerazona, nawet pediatra nie wiedzia艂a co to jest (my艣la艂a, ze mnie kot podrapa艂), bo bylam chuda... p贸偶niej jak si臋 rozja艣ni艂y to dopiero si臋 zorientowali艣my, 偶e to rozst臋py, mam je do dzi艣, teraz mam 32 lata, 3 lata temu by艂am w ci膮偶y i nie mia艂am ani jednego rozst臋pu spowodowanego ci膮偶膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sklonnosc do rozstepow jest wrodzona, ja mam na brzuchu po ciazy, na udach, na tylku, a nawet od wewnetrznej strony kolan. Na cyckach tez, a nawet na wzgorku lonowym, za to nie mam grama celulitu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem, czy wrodzona sklonnosc. Moja mama nie ma. A ja mam tragiczne po ciazach i na piersiach i brzuchu, udach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi si臋 uda艂o tego unikn膮膰, stosowa艂am kosmetyki z tej serii http://mamas.com.pl/, wiadomo du偶o zale偶y od sk贸ry od jej kondycji i predyspozycji, ale takie kremy maj膮 jednak du偶y wp艂yw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶na mie膰 sk艂onno艣膰 do rozst臋p贸w po ojcu. Ja ze swoim mamy rozst臋py od podobnego wieku i w zbli偶onych miejscach, tzn.na brzuchu i wysoko z ty艂u ud, a mama nie ma tej sk艂onno艣ci i ma cia艂o bez rozst臋p贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wierz臋 w te geny. Ok, mozna dziedziczyc choroby ale sklonnosc do rozstepow ?? Moja mama ma caly brzuch w pregach a ja ani jednego rozstepu a rodzilam 2 razy. ( tylam w kazdej ciazy po 17 kg ). Ale smarowalam sie doslownie od stop do szyi od 8tc do konca ciazy dobrymi kremami dla ciezarnych. Myslicie ze moja mama chociaz z raz posmarowa艂a sie czymkolwiek? Czy 35 lat temu byly super olejki czy Mustela? Watpie. Mysle ze to juz bardziej loteria niz geny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21:47 nie uto偶samiaj gen贸w tylko z w艂asna matk膮, przeciez mog艂a艣 sie wdac w rodzin臋 od strony ojca i miec geny po kobietach z jego strony :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A myslisz ze kiedys kobiety mialy dostep do markowych kosmetykow ? Poza tym 30+ lat temu kobiety rodzily wieksza ilosc dzieci z mala roznica wieku, chudly i tyly naprzemiemiennie. Moim zdaniem to czy ktos kiedys mial rozstepy to indywidualne predyspozycje skory albo loteria.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie jest w艂a艣nie tak jak pisze 21:52 i 21:23

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sk艂onno艣膰 do rozst臋p贸w wynika z cechy osobniczej jak膮 jest niska elastyczno艣膰 sk贸ry (co艣 nie tak z tkank膮 艂膮czn膮) i jak najbardziej mo偶na to dziedziczy膰 po rodzinie ojca lub matki a niekoniecznie po samej matce

Udost臋pnij ten post