Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
malpka48

Wsypalam kolezanke w klotni z inna osoba, co zrobic?

Polecane posty

Wczoraj klocilam sie ze wspollokatorka, nazwijmy ja U, ktora mnie tyranizowala i przez ktora sie wyprowadzam. Pytala mnie, dlaczego uwazam, ze mnie zadreczala, i opisalam jej wiele sytuacji w ktorych mnie potraktowala strasznie. Na wszystko odpowiadala: klamiesz, nie zgadzam sie, itp. Do tego w pokoju byl inny wspollokator, K, ktory potakiwal jej caly czas i tez zarzucal mi klamanie. A mowilam prawde. W koncu zaczelam plakac i powiedzialam U, ze kilka osob u nas z pracy (pracujemy w tym samym miejscu) takze powiedzialo, ze jest problematyczna. Ona na to, ze to niemozliwe, i ze to zmyslam, zeby jej dokuczyc. Mowilam prawde. Dalej mowili mi, ze klamie, ze mi nie wierza, i w koncu nie wytrzymalam, i powiedzialam imie dziewczyny, ktora powiedziala 'Wszyscy wiedza, ze U ma problem z innymi dziewczynami'. Kompletnie dalam d*py, nigdy bym kogos nie wsypala, ale bylam rozemocjonowana, wyzywana od klamczuch. Co i tak nie zmienia faktu, ze zdradzilam kolezanke i wykorzystalam ja, aby wygrac w klotni i sie oczyscic. Dodam, ze ta kolezanka powiedziala to, kiedy pytalam jej o rade w kwestii tej trudnej wspollokatorki, wiec powiedziala to, aby mnie pocieszyc (ale mowila prawde), a nie po to, zeby plotkowac. Rano od razu zadzwonilam do tej kolezanki, powiedzialam jej, co zrobilam, powiedzialam, ze zachowalam sie jak ostatnia idiotka i ja zdradzilam, i ze ma prawo mnie nienawidzic, ze przepraszam, i zaluje, i ze mam nadzieje, ze nie bedzie miala przez to problemow. Czy moge zrobic cos wiecej aby poprawic sytuacje? Czy juz kompletnie dalam d*py i nie ma odwrotu? Dzieki za rady.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować