Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlanarzeczonaa

Chcemy wziąść kredyt

Polecane posty

Gość zlanarzeczonaa

Witajcie. Chcemy kupić mieszkanie które jest remontowane już pod nas. Mój narzeczony najpierw sam chciał załatwić kredyt wszyscy mówili mu dookoła ze samemu długo się załatwia przekonał się ok. Już 2 miesiąc mówię mu żeby umówil się z doradcą i on wszystko załatwi. A narzeczony jak sojka za morze. .nic nie załatwia bo praca, bo on musi coś załatwić teraz twierdzi że doradca nie odbiera telefonu. :/ Nie wiem już boję się ze on coś kombinuje że np ma na czas niesplacone coś i bank już kredytu nie przyzna. Pytałam o to ale mówił że mam nie wymyslac. Wiem co sobie pomyslicie ze aleee problem. Wiem bo to na prawdę nie jest problem ale. .jak on tego nie załatwi to właściciel tych mieszkań powiedział że weźmie sobie Ukraincow na te mieszkanie bo ile można czekać. Nie wiem już jak mam to załatwić z nim. (Dla tych którzy nie wiedzą Ja kredytu nie zalatwilam bo już mam jeden kredyt na mieszkanie) . Na razie wynajmujemy u teściów ale wiecie jak to z tesciami? Najlepiej na zdjęciu. Też już myślałam że może nie chce dalej od rodziców mieszkać. Ale on tak się angażuje w to mieszkanie tyle mebli wszystkiego już kupiliśmy. .a tutaj ten jeden "problem"

Gość gość
kredyt = niewolnictwo

Gość zlanarzeczonaa
Proszę o odpowiedzi. ;)