Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto od jutra zmienia swoje zycie?

Polecane posty

Gość gość

nowa dieta, wyrabianie nowych nawykow, wprowadzanie nowego stylu zycia i myslenia?

Gość gość
Ja zbieram się do tego od paru dni. Mam za sobą rok udanego związku, który w momencie się rozpadł. Potrzebuję dobrych emocji teraz, relaksu, ciszy, spokoju, odnalezienia siebie, zebrania sil.

Gość gość
JA! :D taki plan od 1-go, jak co miesiac :D

Gość gość
boize gdyby byl taki udany to by sie nie rozpadl, otworz oczy

Gość gość
no właśnie udany związek który się nagle! rozpada ???

Gość gość
23:37 Nie, właśnie się mylisz. Mógłbym narzekać, płakać, wspominać i żałować mówiąc, że straciłem rok... Wychodzę z założenia, że się czegoś nauczyłem. O sobie, o związku, o kobietach. Poza tym nie mogę powiedzieć, miło spędziłem rok. Ona zawsze była przy mnie, wspierała mnie, dodawała otuchy, słuchała i rozumiała. Nigdy nie było między nami sporów czy poważnych kłótni, trwających dłużej niż dzień. Moje samopoczucie było dobre i stabilne, czułem się mocny. Więc to był udany związek, a że skończył się tak a nie inaczej to inna rzecz. Nie znasz powodu.

Gość gość
No nie znamy i nikt by się nie wypowiadał, ale sam ten wątek przytoczyłeś. Więc teraz takie pokrzykiwanie na nas jest lekką hipokryzją.

Gość gość
23:44 Jakie pokrzykiwanie? Haha Co ty piertolisz misiu? :D ktos napisal ze nie byl udany skoro sie rozpadl, zebym otworzyl oczy. - nie lubie takiego myslenia, ze ktos wie lepiej ode mnie nie majac wszystkich faktow, teraz kumasz? :]

Gość gość
te nie jestem twoim misiem tak sobie mów do swojego cvvela kumasz? :D:D i nara ćwoku

Gość gość
Co? gośc łudzi się że żył w udanym zwiazku który nagle się rozpadł buha haa

Gość gość
23:50 Frustracja przez ciebie przemawia. Dokopać anonimowo zza ekraniku żeby poczuć się lepiej :] Pochwal sie swoim, a moze... nie ma czym i ?

Gość gość
@ gość dziś totak jak ja, autorka :D dawaj, tym razem musi sie udac :classic_cool:

Gość dziś burza ale słonko będzie
Ty rocznym związkiem się przejmujesz, pocieszyc Cie?? u nas mija 14 lat i 2 dzieci mamy.... a żyć trzeba razem a jednak osobno, a moze juz niedługo osobno. Targają mną różne emocje od złości po łzy, ale muszę się tego pozbyć, nazywam to oczyszczeniem, bo jeśli tego nie przepracuję to do końca życia zamknę się w sobie. Także wyrzucam z siebie wszelkie złości tak po cichu w samotności. Jedno jest pewne trzeba inwestować w siebie, rozwijać się, czytać dużo książek lub jak ktoś nie lubi to moze obejrzeć wartościowe filmy. Dobro wróci do nas, zło także ale z wielokrotnością, dlatego bądźmy dobrzy dla innych, nie bądźmy obojętni na krzywdy ludzkie. Dziś ty pomożesz, a za kilka lat ty będziesz potrzebować tej pomocy.

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !

Gość Wesołygość
Ja chcę.. Dlaczego ludziom niepełnoletnim jest tak trudno?! To pytanie retoryczne i wiem, że nie wszystkim jest trudno.. Może tu ktoś wejdzie.. Naprawdę mam już dość przebywania w domu. Moja mama ma to w d***e, że nie mam się za co uczyć, że dobrze, że w wakacje pracowałam to przynajmniej mam jak jechać na weekend do szkoły.. Nie chcę rzucać szkoły. Nie chce.. Tak bardzo nie chcę, ale chyba nie będę miała wyjścia, przynajmniej na jakiś czas, ale to i tak bezsensu później wracać znowu do wszystkiego i tak w kółko.. Boję się, że w życiu nie dam sobie rady bez szkoły (a raczej nauki tego czego chce, bo skupiam się na przedmiotach dla mnie przydatnych). Jak pójdę do pracy to już będę mogła zapomnieć o czymkolwiek, bo będzie praca po 10 godzin i tyle z tego wszystkiego bym miała.. Boję się..

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !

Gość gość