Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on z dzieckiem 2 h nie wytrzyma a mnie po całym dniu o seks pyta. nie mam siły

Polecane posty

Gość gość

Macie tak?

Gość gość
Oczywiscie i jak ktos napisal, facet jest szczesliwy jak ma pelen zoladek i puste jaja. Bez sexu nie bedzie porozumienia ;(

Gość gość
Sama sobie takiego buca i egoiste na meza wybralas. Ja lubie kochac sie z mezem i prawie zawsze mam ochote i energie na igraszki. Ale to dlatego ze maz mi pomaga w domu, tzn. teraz gdy jestem na macierzynskim to ja wykonuje wiekszosc obowiązkow, bo maz chodzi do pracy, wiec wydaje mi sie to naturalne ze skoro jestem w domu z dzieckiem to zajmuje sie wlasnie tym (domem i dzieckiem). Ale maz i tak uczestniczy w obowiazkach (do niego nalezy wynoszenie smieci, większe zakupy, mycie podlog i przejal kapanie dziecka). Ja wykonuje pozostale czynnosci okolodomowe. Co wy za burakow na mezow i ojcow swoich dzieci wybieracie?!

Gość gość
Najprostsza droga do rozwodu.

Gość gość
Bo każdy facet ma na czole napisane, że będę udawał pomocnego tylko do ślubu/tylko do porodu. Kórwa! Apel do facetów DO TYCH CO MAJA JESZCZE JAKIEKOLWIEK OLEJ W głowie Otóż. Nigdy nie będziesz czuł tego co kobieta 9miesiecy w ciazy, nudności, kiepskie samopoczucie, kręgosłup do tego umartwianie się czy z dzieckiem wszystko ok, strach przed porodem. Dociera do Was? Po porodzie porównywalny wysiłek do maratonu kobieta NIE IDZIE NA URLOP tylko zaczyna się nieprzespane noce, stres,uczy się człowiek wszystkiego. Zapalenie piersi,osłabienie. Nie ma czasusię malować, najwygodniejszy jest dres. Dziecko trzeba pilnować nie raz jest bałagan bo wypadki chodzą po ludziach i o nieszczęście bardzo łatwo. Pomijam lęk przed zbliżeniem, różnie to bywa czasami źle kobietę zszyja, zagrożenie krwotokiem ALE CO WY MOŻECIE O TYM WIEDZIEĆ SKORO 80% facetów nie pomaga kobiecie ucieka z domu w pracę, do kolegów 19% to homoseksualiści (nie mają ciężarnych kobiet) Zaś 1 % to wyjątek potwierdzający.regułę, że faceci mózg mają w spodniach. Dla nich.najważniejszy jest seks. Spoko... Tylko ciekawe co by było gdyby Wam ten pe/nis odpadł pewnego dnia. Hm?

Gość gość
No to apel do wszystkich kobiet. FACET nigdy nie będzie pomagał przy dziecku, on jest od tego aby utrzymać rodzinę a nie pieluchy zmieniać. Zapisz sobie to wielkimi literami to nie będziesz rozczarowana. A jak macierzyństwo cię przerasta to zostań feministka.

Gość gość
Ja mam na szczescie normalnego meza, bo takiego frajera jak ten wyzej, to bym smiechem zabila. Ale ku/tas

Gość gość
7:50 mój zarabia 2tysiace. Drze ryja a jak mówię mu idź na drugi etat to mówi,że prace już ma... (ja zarabiam więcej od niego ale jestem na macierzyńskim i mam obecnie 80proc)

Gość gość
Moj maz zmienial pieluchy , robil kaszki, byl na urlopie tacierzynskim ale jak tu kiedys pisalam , moj maz nie jest polakiem, najgorszy sort facetow ( mowimy o europie ) to wlasnie Polacy , wiec apeluje do Polek, jesli chcecie miec meza partnera nie bierzcie tego odpadu polskiego!

Gość gość
Też tak myślę, że polski facet ma dwie lewe ręce do wszystkiego. Gorsi z wiadomych przyczyn są tylko WIECIE kto... Mnie macierzyństwo nie przerasta ale facet jest równie odpowiedzialny za dziecko i facet ma pomagać tak jak to,że d/upa jest od sr@ nia

Gość gość
Powiedz mu otwarcie, ze bez jego pomocy jestes zbyt zmeczona na igraszki.

Gość gość
Podziękujcie teściowa za to że super wychowała syna. Bo ci którzy nie pomagaja w domu pewnie nie ma problemu żeby jechać do mamusi tam pomoc :-p i potem pretensje jak żona nie chce do mamusi co niedziela bo ona musi być zadowolona. Co tam żona, niech się umeczy

Gość gość
Tesciowej ? Moj maz to idealny maz dba o mnie o dzieci o prace i dom. Jego brat to antyprzyklad. Babiarz, pijak, z zona ma trojke dzieci z in vitro i olal i zone i dzieci. Golod***ec nie daje alimentow.

Gość gość
Wiesz no, zapytać zawsze można... Na Twoim miejscu poważnie przedyskutowałabym podział obowiązków w domu tak, żeby te najbardziej przykre przypadły po połowie. A jak już się podzielicie, to nie patrz mężowi na ręce, nie krytykuj. I nie daj sobie wmówić, że faceci nie potrafią: kąpać dziecka, czytać dziecku do snu, wyjść z dzieckiem na spacer. Potrafią, ze hej! :)

Gość gość
7:50 tak zarabiam powyżej 10 tys i uważam że wychowywanie dziecka to zajęcie kobiece.

Gość gość
Wychowanie dziecka nalezy do kobiety!??!! A przepraszam ona sama ze soba sobie dziecko zrobila? Sama sie na dziecko zdecydowala? Ojciec jest szczesliwy ze nie UCZESTNICZY w wychowaniu dziecka to chu* nie ojciec. Wyj**a***ym takiego z domu. Idiota

Gość gość
Ja w sumie jakby mąż dobrze zarabiał a ja mogłabym siedzieć w domu to wzielabym wychowanie dziecka na siebie.

Gość gość
No a 13lat pozniej jak dziecko by zaczelo dorastac i sprawiac problemu to by maz darl sie na ciebie "jak ty go wychowalas" i pretensje bylyby do ciebie, ze to tylko i wylacznie twoja wina. Ze siedzialas z dupa w domu i nawet dobrze dziecka nie wychowalas.

Gość gość
Gościu z 7:50 burak z ciebie. Wątpię żebyś zarabiał 10tys chyba zera ci się popieprzyly. Skoro uważasz że kobieta powinna zajmować się dzieckiem to po co taki facet jak ty takie dziecko robi??? To lepiej żyć jak paczki w maśle i mieć na wszystko wyje....ne. Dziecko ma tylko matkę??? Obyś się kiedyś nie obudził sam jak palec z brudna pielucha pod tyłkiem. Wtedy dzieci też bada miały cię gdzieś. Zajmuj się sam sobą"tatusiu" . Poza tym już nie obrażając pewnych panów z wypchanymi portfelami to zajmowanie się dzieckiem typu zabawa kąpiel karmienie to sama przyjemność każdy uśmiech, wypowiedziane słowo , przytulasek jest na wagę zlota. Nie wiecie co tracicie. Dzieci są najlepsze na świecie nawet gdy płaczą w nocy i nie dają spać. Mój mąż wspaniale się zajmuje ciorcia i korona z głowy mu nie spada kiedy musi jej przebrać z****** pieluchę albo wydmuchać nosa. Zal mi takich Gostków jak ten pan. Dziewczyny uważajcie na takich typów najgorszy sort. Wyżej sra niż d**e ma.

Gość gość
Ja tez sie ciesze, ze nie mam meza Polaka :) Moj uwielbia spedzac czas z dziecmi, sprzata, pranie nastawi wszystko. Jak widzi, ze cos jest do zrobienia to to robi i tyle. Jam moze facet przyjsc do domu i usiasc na doopie patrzac jak kobieta zapernicza? Chyba normalne jest, ze sie sobie pomaga.

Gość gość
Najlepsze że tacy tatusiowie cieszą się tylko że splodzili fasolkę. Bo przynajmniej nikt im nie mówi że strzelaja slepakami. Potem przez 9 msc co poniektórzy gwiazdkę z nieba by dali swojej kochanej. A jak dzidziuś się rodzi i cóż przychod*****ocu życie to uciekają do kumpli i pracy. Pieniądze nie dadzą wychowania trzeba razem się angazowac.

Gość Host
takiego sobie ruc.acza wybrałaś,to teraz masz. A czego się spodziewałaś ,że taki będzie świetnym ojcem? Źle szukałaś i się nie dziw. Trzeba było najpierw sprawdzić jakie ma kompetencje, umiejętności z innych dziedzin. Teraz za późno

Gość gość
jak czytam komentarze,że facet ma pomagać to mnie krew zalewa! pomagać to może sąsiadka,brat,kuzyn,pan w sklepie otwierając drzwi. ojciec dziecka,partner/mąż uczestniczy tak samo w obowiązkach domowych bo tak samo mieszka w tym mieszkaniu,jest rodzicem w równym stopniu, tak samo brudzi i korzysta.

Gość gość
10:28 dokładnie brawo, polać jej :-)

Gość gość
To po robocie facet niech zajmie się dzieckiem uśpi je. Ty w tym czasie weź sobie długa kąpiel a ochota na pieszczoty sama przyjdzie. Chyba że facetowi się już odechce: D Mnie rozwala jak kumpela mów i ze mąż pomaga jej w domu i opiece nad dziećmi. A dzieci czuje są? Pomoc w domu buahaha tak samo brudzi naczynia i ubrania i też musi zjeść. I O ile na macierzyńskim większość sama robiłam ale w weekendy ja z małym na spacer a mąż sprzątał w domu ;) od początku trzeba egzekwować podział obowiązków o opiekę nad wspólnym dzieckiem. A nie ja zrobię lepiej. I potem otwiera oczy ze zdziwienia taka matka polka po urodzeniu pierwszego czy drugiego dziecka ze jak to tak Pan i władca zalega na kanapie a ona z********a.

Gość gość
Ten facet co tutaj sie odezwal napewno kobiety nie ma. On sobie tylko tak marzy.., a wiecie pomarzyc zawsze mozna ;)

Gość gość
I jeszcze pisze o feministkach buhaha on chyba nie wie co to slowo wogole znaczy.

Gość gość
Właśnie gościu nie pisz na babskim forum bo cię tu zjemy. Takich jak ty dobrze znamy, wyczowamy na kilometr takich fałszywych typów. Nie masz baby i się wypowiadać na tematy które cię nie dotyczą. Idź zarabiać te swoje tysiące i dobrze je oszczędzaj żeby kiedyś starczyło ci na dom starości. Ty nie jesteś facetem tylko chloptasiem. Niedojrzały gowniarzem który nigdy nie dorośnie do bycia ojcem. Porażka i tylko żallll....

Gość gość
Host. Masz rację każda osobę można wyczuć przed ślubem. Każdego można zdemaskować. Są sytuacje w życiu i widzisz jak ta osoba mówi jakie ma poglądy i jak się zachowuje. Nigdy nie ma tak że przed ślubem włazi ci do pupy a potem po ślubem okazuje się nagle tyranem bez serca. Zawsze są jakieś przesłanki czajacego się złą hehe. Dziewczyny tkwicie w chorych związkach potem wychodzicie za maz i cierpicie. Bierzcie życie w swoje ręce. Nigdy nie badzcie zależne od waszych facetów. Zarabiajcie kasę i same bądźcie swoimi paniami. Nie jestem feministka i żadna stara panna. Mam męża i dziecko i mogę na niego liczyć w każdej sytuacji ale być od niego zależna nigdy.

Gość gość
To ja ten facet co się tak odezwał. :) Tak zarabiam 10 czasami nawet więcej. Mam małą firmę, zatrudniam kilka osób, żadne IT czy high tech ale pozwala to na osiągnięcie przyzwoitych dochodów. Żonę mam już od 12 lat, dwoje dzieci. I tak powtórzę to jeszcze raz, od zajmowania się dziećmi jest kobieta. I to nie tak że ja tych dzieci nie kocham czy ich nie chciałem. Moim zadaniem jest zadbać o ich edukację, sfinansować ja, zapewnić dzieciom dobry start w dorosłość. Natomiast przewijanie czy analizowanie koloru kupki zostawiam zonie. I często się z nimi bawię jak mam czas i nie jestem zmęczony. U nas w małżeństwie to działa oboje jesteśmy zadowoleni. O ile przy pierwszym dziecku mogła zostać oszukana to przy drugim już wiedziała co ja czeka. Mysle że żonie też to jakoś odpowiada że nie musi się zastanawiać czy stać nas na jakieś zajęcia dodatkowe czy nie. Jak są jakieś interesujące zapisuję dziecko i tyle. Mężczyźni postrzegają rodzicielstwo inaczej, kobiety inaczej. Każdy ma swoje zadania i tyle. Ojciec to ojciec matka to matka.