Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety jak o siebie dbacie?

Polecane posty

Gość gość

Jak o siebie dbacie tak na codzień?

Gość gość
Mydło to najlepsze czyscidlo!

Gość gość
Twarz-dobre kremy, raz na jakiś czas kosmetyczka Ciało-peelingi i kremy na cellulit w domu i raz w tygodniu zabieg w gabinecie i oczywiście depilacja codziennie lub co drugi dzien, raz w tygodniu solarium

Gość gość
Dla mnie poza oczywiście makijażem, układaniem włosów i malowaniem paznokci ważna jest regularna depilacja. Zawsze muszę czuć się gładko, wówczas jestem znacznie pewniejsza siebie. Uznałam, że nie warto męczyć się z maszynkami do golenia i zdecydowałam się na zakup urządzenia ipl. Moim zdaniem świetna opcja.

Gość oooutt
Nawilżam, zwłaszcza kremem Happy Per Aqua Floslek.

Gość uusions
Co do nawilżania to się zgadzam, ale wolę masła do ciała Efektimy.

Gość gość
Ja bardzo lubię jeździć sobie do spa na jakiś czas, ale też oczywiście kosmetyki, jak najbardziej :) Bardzo lubię te ze stronki http://zdrowiej.net.pl/. Są świetne jakościowo :)

Gość gość
jem wysypiam się i myje ,wystarczy tego

skóra, paznokcie, włosy - olejowanie, prawie brak wieloskładnikowych produktów dieta nieprzetworzona, do picia tylko woda, zielona herbata, woda brzozowa, kokosowa i tym podobne dziwne rzeczy, oraz soki 100%, najlepiej wyciskane prawie zero mięsa i jajek, zupełny brak mleka krowiego owoce i warzywa sezonowe basen i taniec, wiosna-jesień - rower zdrowie duchowe: codzienna modlitwa, czytanie Biblii, uczestnictwo w wartościowych nabożeństwach, słuchanie wartościowych kazań zdrowie psychiczne: korzyści z przebytej psychoterapii, czyli odcinanie toksyn, wiara w samorozwój, myślenie i planowanie tylko jutra, interesowanie się różnymi rzeczami, nawet jak się niewiele nigdy z tego rozumiało regularne badania krwi i takie tam wizyty, poza gin, z tym różnie. cipkę zawsze można wyciąć jakby co paczenie na zieleń i generalnie spacerki branie leków tylko gdy konieczne brak makijażu poza korektorem pod oczy, czymś na usta i czasem na powieki

Gość gość
dziś Twoje zycie jest w c***j smutne.. :)

Gość gość
2,11 a opisz swoje i ja ocenie

Hmm... na co dzień to poranna kąpiel, mycie zębów, delikatny makijaż i proste uczesanie (najczęściej kok lub kucyk bo przy dzieciach małych najwygodniej )

Gość gość
Broken, lubię Cię. Podpisano: Dziewczynka duża.

Gość gość
Jak dbamy ? Unikamy wszystkich produktów kosmetycznych - wyłączając mydło w kostce, szampon bez parabenów,, naturalna paste do zębów. Korzystamy z promieni słońca aby zapewnić sobie wit D, unikamy klimatyzacji, systematycznie uprawiamy sport, nie jemy produktów odzwierzęcych, przetworzonych, nie pijemy alkoholu, kawy, unikamy stresu, wysypiamy się.

Gość gość
brokeninside87 2017.09.25 na szczescie to temat dla kobiet, ale ten tekst by dla faceta byl jednoznaczny

Na codzien to oczywiscie balsamy, maski na włosy i twarz ake po wakacjach stosuję balsam zakupiony w https://sklep.eveline.eu/ Botanic evpert rewelacyjnie przedłuza kolor skóry, opalnizny po wakacjach. Naprawdę jestem zadowolona.

Bardzo ważne są odpowiednie kosmetyki oraz przybory do makijażu :) Ja przynajmniej dbam o swój wygląda właśnie w ten sposób – poprzez dobry makijaż :) A jak wiadomo, do dobrego makijażu absolutnie niezbędnym jest posiadanie dobrych produktów. Jak czegoś potrzebuję, to szukam zazwyczaj tutaj https://drogerium.pl/usta/konturowki-i-kredki-do-ust/ bo mają naprawdę bardzo szeroki i interesujący asortyment :) Z resztą możecie sobie sprawdzić to również sami :) Znacie może jeszcze jakieś ciekawe drogerie online?

Gość gość
masaże, bieganie, ciepła kąpiel i dobry posiłek :) Jesli chodzi o kosmetyki, to oczywiście sporo ich mam i sporo używam, ostatnio moim hitem numer jeden jest krem apteczny Remescar https://remescar.pl/ na cienie i worki pod oczami. Zawsze nakładam go rano przed wyjściem do pracy i krem naprawdę działa szybko i nie potrzeba już sobie poprawiać nic makijażem. zawsze będzie gościł w mojej kosmetyczce