Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż się obrazil bo nie zrobilam mu loda

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem jestem w 35 tygodniu ciąży i mam infekcje i nie mogę się kochać. I wczoraj obrazil się mąż ze nie zrobilam mu loda a już mi mówił od dwóch dni ze chce. Rano zadzwonił i miał problem ze się o to kucia i powiedział ze zmierzamy do tego ze mnie zdradzi. Bardzo mnie to zabolało ale on tego nie rozumie. Co mam robić ??

Gość gość
pozostaje prezerwatywa jako ochrona przed infekcja i raczki.

Gość gość
Zrób mu ręką.

Gość gość
Współczuję serdecznie mężowi takiej żony.

Gość gość
Ty nie zrobiłaś zrobi inna, nie ma to jak wyposzczony mąż z żoną w ciąży. A później się kobiety dziwią czemu faceci zdradzają.

Gość gość
To że ona nie może się kochać, a loda nie chce robić..

Gość gość
Sami sobie obciagajcie swinie.

Gość gość
Spokojnie, zaraz założy temat o alimentach bo mąż sobie poszedł do innej.. To pewnie jest straszne przeżycie zrobić dobrze swojemu mężowi i trzeba pisać na forum że się obraził.

Gość gość
Niezly przyglup, jak wiekszosc polaczkow i ogolnie ludzi. Niestety koles ktory daje swojego wstretnego siusiora do buzi kobiecie na pewno jej nie szanuje a tym bardziej nie kocha. I jak tu pozniej ja calowac :o to tak jakby brac swojego ku!tasa sobie do mordy:o no wlasnie oni sa skrytymi gejuchami, pewnie w doope tez chce ladowac :D co za chodzace gowna:o

Gość gość
Hehehe zrób mu loda a na koniec dziabnij zębami zboczenca. Wiesz że po porodzie też będzie brak seksu przez parę ładnych tyg. Jak już dojdzie do zbliżenia to będzie cię boleć wiec następnych parę tygodni nic. Uważaj bo inna to zrobi i jak mu się spodoba to kiszka. Lód nic cię nie kosztuje a jaka przyjemność mmm... Chyba że masz infekcje grzybica jamy ustnej to oczywiście wykluczone jeszcze biedaka czymś zarazisz.

Gość gość
Głubie jesteście, 5 minut a mąż zadowolony będzie i będzie fruwał przy Was, ale nie po co.

Gość gość
A mój mąż się obraził, że nie chcę połykać . Jestem w czwartym miesiącu ciąży. Chętnie uprawiam seks i seks oralny. Mąż jednak zapowiedział,że nie chce się kochać przez całą ciążę, bo ma obawy i brzydzi się. Chciałby ode mnie seksu oralnego, ale z połylaniem nasienia. Nie rozumie, że jestem wrażliwa na zapachy i smak i że zwyczajnie chce mi się wymiotować na sperme. Też boję się że mnie zdradzi.

Gość gość
Rozumiem męża ale nie popieram jego zachowania. Mógłby być bardziej wyrozumiały. To powinna być przyjemność dla was obojga. Gadanie, że popychasz go do zdrady to cios poniżej pasa... Może spedzcie razem miło czas, coś co was odpręży, romantyczny wieczór a co dalej to się okaże :) może nastrój i ochota sprawia, że oddacie się razem namiętności :)

Gość gość
Ten mezus z połyskiem to przesadził. Jeszcze loda okey. Weź do buzi zawartość i wypluj mu w twarz niech poczuje smak własnej spermy. Jeny skąd wy bierzcie tych mężów. Wychowani na p****lach i marzą o Bóg wie czym. Kochany mąż to ostrzega że zaraz będzie finał więc albo uciekasz albo bierzesz na własne ryzyko. Ludzie mają problemy. Brzydzi się uprawiać z tobą seks w ciąży a ty nie możesz mieć własnych obrzydzen?? Już teraz szantarz co będzie po urodzeniu dzidzi. Naprawdę macie ciężko z tymi mężami. Przykro mi.

Gość gość
Straszne poświęcenie possać fiuta. pfff. Jeszcze na forum o tym pisać.... A do tych co piszą, że ich to brzydzi to niestety.... albo jesteście brzydliwi albo szczęśliwi. Fiut czy cipka to część ciała jak każda inna, tylko że całowanie i lizanie innych części ciała nie daje aż tyle przyjemności drugiej stronie. Dwa dni Cię prosił i dziwisz sie że się obraził? Powinnaś go przeprosić i obciągnąć na kolanach.

Gość gość
widocznie straszne to musi być dla autorki tematu, żony.... Zrobić dobrze swojemu męzowi, naprawdę straszne. A później założy temat że on mnie zdradza..:.. Czy kobiety naprawdę są aż tak głupie?

Gość gość
Loda to by chciał ale żeby ciebie np językiem zadowolić to już nie bardzo. Egoista pieprzony. Kopnij w d**e bo się rozpuści jak tatarski bicz. Co to za teksty? Ja bym mu powiedziała,że jak takim zachowaniem to on mnie popycha do zdrady i rozwodu,d**ek skończony. Z kim wy żyjecie?

Gość gość
Jak ona ma infekcję to facet do robienia minety powinien naciągać kondoma na język :P

Gość gość
To ja od z połykiem. Mój mąż robi mi dobrze oralnie może kilka razy w roku. Nie wiem dlaczego. Obecnie nie uprawiamy seksu i tylko ja go zaspakajam. Trochę to przykre, że tego nie docenia.

Gość gość
OMG jakich Wy facetów macie :/ u nas było zadowalaniw najpierw pralnie a potem rączka bo jakoś nie mogę się przekonać do połyku. I to wychodziło z mojej inicjatywy jak miałam zagrożenie e 8 miesiacu i podczas połogu.

Gość gość
Czyli wszyscy są tutaj prawie jednomyślni. Zrób mu loda i już. Kiedyś robiłam a teraz aaa feee? Dobrze że nie każe ci kakaowego oczka wylizac. Ja dzisiaj mojemu zrobię tak jak i robiłam mu wczoraj.

Gość gość
Kobiety są okropne... najpierw ciągniecie komu popadnie, a potem własnemu facetowi nie chcecie. fuuuu z takimi babami.

Gość gość
Dokładnie, szkoda męża chodzi pewnie sfrustrowany..

Gość gość
Ja tam nie odmawialam w ciąży. Robiłam jak chciał, z resztą zawsze robię. To nie jest aż tak duże poświęcenie żeby mieć udany związek, nawet jak nie lubisz.

Gość gość
Dawajcie swoim chłopom baby bo jak nie wy to inne będą to robić

Gość gość
Jak można komuś kogo się kocha odmawiać przyjemności. Nie kochasz męża. Przyznaj się do tego przed samą sobą. Jesteś z nim tylko dla wygody i kasy. To podłe co Ty i reszta kobiet robisz. Zastanów się mocno nad sobą i sensem swojego związku. Jak jesteś z facetem tylko dla $$$ i poczucia bezpieczeństwa, a nie z miłości i pożądania, to niestety ale nie to prawdziwa miłość, tylko układ prostytucyjny.

Gość wiechu
Do 13.01 no są głupie jak but tylko jedna na tym forum kiedyś napisała mądrze że wie jak z faceta zrobić grzecznego chłopca który będzie skakał jak pajac koło niej kobiety my faceci jesteśmy tak prości w obsłudze że aż dziw że nie potraficie tego zrozumieć jakie wy macie iQ

Gość gość
Babo jeżeli to mąż, to może nawet zażądać rozwodu z orzeczeniem o twojej winie, jeżeli ta sytuacja będzie się powtarzać, ponieważ nie spełniasz swojego małżeńskiego obowiązku. Błagaj go na kolanach (i najlepiej nago) o przebaczenie!

Gość gość
Do12.07 a ty to widać odrazu że bobra tarmosisz a mężowi nie dasz