Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka rozmowe uznalibyscie za brak szacunku?

Polecane posty

Gość gość

pisałam z moim facetem o seksie, nie pierwszy raz, ale wczesniej byl jakby w tych rozmowach bardziej romantyczny, a ostatnio zaczął być bardziej wulgarny uzywać słow, ze bedzie mnie " mocno pieprzyl" i takie tam... Nie podoba mi sie to, ale nic mu nie mowilam bo stwierdzilam,ze skoro to taka jego fantazja to moze go to podnieca, ale sama nie wiem co o tym myslec. Poza tym cala ta rozmowa mi sie srednio podobala bo: - kiepsko mi dzialal aparat , wiec na samym poczatku wyslalam mu starsze zdjecie piersi. A on mi wtedy napisal "To teraz wyslij takie jak chcialem to i ja cos wysle ;) 3 raz mi wysylasz zdjecie ktore dostalem juz dawno". No to ok wyslalam nastepne, tez odwazne, ale powiedzmy nie tak odwane jak chcial ( bo chcial takie, ze doslownie "tam" wszystko widac, a ja mu wczesniej az tak odwaznych nie wysylalam). To napisal, ze sliczne, ale ze musze sie bardziej postarac zeby go rozbudzic, czyli wyslac takie zdjecia jak chcial. Jak w koncu mu wyslalam takie odwazne jak chcial to napisal tylko, ze sliczne i ze chce wiecej. Wczesniej nasze rozmowy byly jakies takie bardziej romantyczne np. pisal, ze mam piekne cialo,czy ze sie uwielbia ze mna kochac...a tutaj nawet napisal zebym sie bardziej postarala bo zdjecie za malo odwazne :O Nie wiem sama czy przesadzam ze sie o to czepiam?

Gość gość
Jesteś z nim w związku czy to tylko seks? Znasz go na żywo czy przez internet? Ile macie lat?

Gość gość
W zwiazku od ponad roku, ale spotykamy sie znacznie dluzej (od 4 lat i wtedy juz byl seks i spotkania), poznalismy sie na zywo, ja mam 26 lat, on 45

Gość gość
45?i ty się dziwisz? kolesiowi znudziło się udawanie romatyka ;-) nie stać cię na kogoś młodszego? lepiej się dowiedz czy jesteś jedyna w jego życiu...

Gość gość
A ile Ci płaci na miesiąc? Liczy się wszystko utrzymanie, ciuszki, kieszonkowe, kolacje, prezenty itd.? Bo ile by to nie było to nie dziw się, że skoro płaci to wymaga! Postaraj się bardziej, zaproś do łóżka jakąś koleżankę bo się Tobą znudzi i Cie zostawi...

Gość gość
koledzy mu powiedzieli że to działa na baby i dlatego tak c***isze ,napisz mu że obijesz mu ryj jak jeszcze raz tak powie i znowu będzie romantyczny :-)

Gość gość
Tylko ze mnie jakos kiepsko sie to podoba :O I jeszcze tekst zebym sie postarala bardziej wydal mi sie chamski... tzn. niby pochwalil zdjecie, ale sama forma mi sie nie spodobala. Mysle o tym czy mu nie powiedziec otwarcie ze jednak mi sie to nie podoba - normalnie nie mam oporów go opieprzyc jesli przegnie, ale tu mnie powtrzymuje troche to, ze pomyslalam, ze moze go to kreci ze sie tak do mnie odnosi piszac, ze bedzie mnie pieprzyl, rżnal itd. wiec sama nie wiem czy uznac to jako brak szacunku czy jego lozkowa fantazje

Gość gość
Ale z ciebie nudna sztywniara

Gość gość
uważam że jest po prostu głupia, poszłaś na związek ze starym dziadem i się dziwisz? Gdybyście jeszcze byli w podobnym wieku to można byłoby dyskutować. ale ty masz po prostu nasrane we łbie.

Gość gość
czy ty jesteś z jakiejś patologii? jak można się związać w twoim wieku z facetem starszym o tyle lat? wtf? No chyba że on ci płaci za seks, jeśli tak to siedz cicho i rób co ci karze

Gość gość
rodzice pewnie zachwyceni zięciem ;-D

Gość gość
Nie, nie jestem z żadnej patologii, ani on mi nie płaci. Jest tyle starszy bo tak akurat wyszlo, wczesniej mialam facetow w swoim wieku, albo niewiele starszych, jak go poznalam wydawał mi sie za stary, ale potem sie zakochalam i tak sie zlozylo, akurat jego wiek mi nie przeszkadza

Gość gość
ocknij się idiotko!! związałaś się ze starym dziadem który ma inne patrzenie na kobiety, innych rzeczy oczekuje, nie kocha cię tylko cieszy się że ma młodą dupę do bzykania, nic więcej.

Gość gość
Ale on na codzien potrafi byc czuly, troskliwy... Nigdy mnie nie obrazil na codzien. Aczkolwiek w lozku juz mowi do mnie wulgarnie,ostatnio coraz bardziej... i ta nasza ostatnia sex-rozmowa mi sie wlasnie jakos nie spodobala..

Gość gość
zostawił dla ciebie żonę?

Gość gość
Nie, juz byl po rozwodzie jak zaczelismy byc razem

Gość gość
sklasyfikował cie jako babkę co tak lubi,bo są takie łatwe suczki co same tak mówią,więc jeśli ci się to niepodoba musisz mu dać znać że jesteś innym typem osoby,on tak robi żeby ci się podobało,faceci nie zawsze potrafią rozpoznać kto co lubi i się mylą ,albo uznają że jeśli jakaś pula suk tak lubi to że wszystkie tak samo,

Gość gość
druga rzecz ze faceci robią się romantyczni gdy są zakochani,jak już mu wszystko dałaś i jest coraz gorszy to może jesteś nikim ważnym,tak do seksu

Gość gość
Jemu się nie dziwię, facet ma 45 lat, dobry cwaniak, złapał młódkę do ******** i tak łatwo nie puści, będzie się starał, będzie miły i dobrze kombinuje, bo drugiej takiej naiwniary nie znajdzie, ale widać że nie z jednego pieca chleb jadł i potrzebuje większych stymulacji. Jak ty mu nie dasz to inna mu da.

Gość gość
to i tak jestes wyrozumiała,mnie nigdy żaden zakochaniec nie poprosil o zdjecie cycków,normalne zdjecie prosili,ale taaakie nigdy,dla mnie oczywiste ze bym nie wysłala, to nie w moim stylu

Gość gość
Czy ty się dobrze czujesz z taki starym facetem? Nie przeszkadza ci to że mógłby być twoim ojcem? Jak mogłaś sobie w ogóle pozwolić na związanie się z kimś takim i w dodatku zakochanie się w nim :O

Gość gośćznawczyninamietnosci
zawsze mnie to smieszyło ze jak ktoś posapie i poskamle " zerne cie" to ma wieksza stymulacje ,przecież to smieszne :-)

Gość gość
bazienka- no jest starszy prawie 20 -lat, ale tez piszesz o nim jakby to byla jakas mega perwersja i mial z 70 lat. A on moze jest starszy, ale dla mnie tu jego wiek nie jest problemem, bardziej jego zachowanie w seksie mnie zastanawia

Gość gość
to pozerstwo:-) wyobraż go sobie po kilku latach wspólnego seksu znasz go na wylot i on chce zastosować pozę ,i odpala zernę cię ,można wybuchnąć smiechem,szczególnie jak powie to w samych skarpetkach :-)

Gość gość
samczyki lubią tak sobie poświergotac mają wtedy nadzieję że będziesz mokra na samo brzmienie takich magicznych słów ,sa wtedy tacy męscyyyy ohh

Gość gość
ale nie do końca można ich winić ,jest trochę prostych suczek które piszczą zerżnij mnie ,można się pogubić

Gość gość
po 4 latach?? zdjęcie że nago kiepskie wysłała i taka sztuczna gadka jak na początku znajomości? jeśli po 4 latach to jest to provo

Gość gość
No walsnie mnie samej sie to wydaje dziwne, bo wczesniej pisal o seksie bardziej romantycznie dopiero teraz zaczal tak, moze go to nagle zaczelo podniecac czy sama nie wiem

Gość gość
Nie martwie sie co zrobi z tymi fotkami bo i tak są bez twarzy także raczej gwiazdu netu nie zostanę, chociaz i tak watpie zeby do czegos takiego byl zdolny. wlasnie tak pomyslalam, ze moze mu zwroce uwage, ze mi to nie odpowiada, ale z drugiej strony... To jednak troche sie tego boje, ze on moze mnie poslucha, ale jakos tam nie realizujac swoich fantazji ze mna nie bedzie sie czul w tym seksie calkiem spelniony. Ze wtedy wyjde na taka nudna jak stara nudna żona, ktorej seks tylko po ciemnku i pod koldra odpowiada, a on sie mna w koncu znudzi jak bede mu odmawiac tego co lubi w seksie. Tak poza tym to nieraz go opieprzalam jak mi sie cos nie podoba w jego zachowaniu, ale tu sama nie wiem co powinnam zrobic. Ale poczulam sie troche jakby mnie traktowal przedmiotowo, jak szmate czy cos w tym stylu. Nawet po tej seks rozmowie zrobilo mi sie przykro i sie rozplakalam, o czym on oczywiscie nie wie, ale jakos sie tak zle poczulam, jak jakas d***** do ktorej nie ma szacunku. Choc moze to go poprostu kreci i przesadzam, nie wiem...Tak sie poczulam jakby dawne uczucie miedzy nami sie wypalilo, choc jeszcze kilka dni temu mowil ze teskni i byl czuly

Mnie by ta rozmowa podnieciła ;) Nie dopatruj się braku szacunku. Uczucia uczuciami, ale pożądanie czasami bierze górę. Nawet powinno ;)