Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moje wymiary są dobre? Czy powinnam schudnąć?

Polecane posty

Gość gość

Biust: 91cm Talia: 64cm Biodra: 94.5cm Wzrost: 157cm Waga: 49.5-50.5kg (zmienia się, ale zawsze jest w tym przedziale) Powinnam schudnąć?

Gość gość
Nie wiem karakanie

Gość mała Mi hihihi
gość dziś Internetowy debil, bez życia, bez przyjaciół, bez rodziny, nie wart niczego.

Gość gość
mała Mi hihihi dziś Niezłe masz zdanie o sobie

Gość 43 cm vv bicepsie
bo ja wiem, jak dla mnie dobre staty masz...

Gość gość
gość dziś Kafeteryjny debil, to pewnie jeszcze ten zdziwaczały prawiczek od dziewic

Gość gość
Autorko masz świetne wymiary :) lubię takie właśnie drobne dziewczyny z kobiecymi kształtami, wzrost też masz bardzo dobry, według mnie kobieta nie powinna mieć więcej niż 165cm, najlepsza to taka 1.55m-1.60m :) Sam mam 187cm

Gość gość
A ja lubię pulchniutkie nawet.

Gość gość
"bez życia, bez przyjaciół" ojojoj wrzuta tysiaclecia :D ty za to ty masz swinio przyjaciol co za plecami ci doope obrabiaja :D bo kazdy tak robi, a jedyne co mozesz z nimi robic to uchlac wstretny ryj i tez obrabiac doopy innym za plecami. Zycie wyje!bane :D Badz z tego dumna swinio

Gość gość
Dokladnie. Wiekszosc ludzi to nedzne, nic nie warte gowna. Nie warto sie angazowac sie w zadne znajomosci bo to same problemy.

Gość gość
Zryj kal swinio

Gość gość
Tu autorka Nie wrzucę zdjęcia, nawet sylwetki podobnej do mojej, bardzo źle o sobie myślę, nie potrafię się ocenić a jak już to w negatywnym sensie o sobie myślę, czyli że jestem gruba bez kształtów z brzydkim ryjem. Dlatego podołam wymiary.

Gość gość
Przy takich wymiarach sponsoring minimum 4000

Gość gość
Strasznie mało ważysz przy takich wymiarach, musisz być sflaczala i bez mięśni. Moje wymiary: Biust 89 Talia 66 Biodra 94 A ważę 58kg przy 158cm!! Czyli prawie dychę więcej niż ty, a podobne wymiary i wzrost

Gość gość
Tu autorka Jak byłam młodsza nie mogłam ćwiczyć przez problemy zdrowotne, teraz ćwiczę ale nie lubię tego, ale to dlatego że nauczyciel wychowania fizycznego mi to obrzydził, wiem że jestem słaba, ale za każdym razem się starałam, zawsze ćwiczyłam, na lekcjach dawałam z siebie wszystko ale słuchanie że jestem beznadziejna nie dawało mi motywacji, na ćwiczeniach, stacjach, testach dawałam sobie radę (zawsze byłam 1-4 w klasie) wtedy nauczyciel nic nie mówił, ale jeśli chodzi o gry typu siatka, koszykówka, to kiepsko mi idzie i wtedy zawsze słyszałam że jestem do bani... X Jeśli chodzi o brzuch to też nie mam płaskiego, ma gdzies taki kształt http://i.pinger.pl/pgr201/83cc8303000ff6634abbbc7c/24-09-09b.jpg (Jest taki "falowany")

Gość gość
Ale ja nie pakuje na siłowni, jedyne co to biegam i ćwicze w domu. Na YouTube są fajne filmiki i przyjemnie się ćwiczy. Co mnie by jakiś nauczyciel obchodził, ludzie. Ćwiczysz dla siebie. Ale rób co chcesz. Wydaje mi się że musisz być sflaczala dlatego że Twoje wymiary wskazują na rozmiar 38-40, a ważąc 50kg przy 157 to 36 jest za duże przy normalnej budowie

Gość gość
Tu autorka Ćwiczenia nie sprawiają mi radości. A jeśli chodzi o ubrania to noszę 36 - S, w 38 to ja się topie

Gość gość
gość dziś Co ty mówisz? Moze i autorka nie ma mięśni, co nie znaczy od razu że jest sflaczala (sflaczala skóra jest po odchudzaniu, lub przy większej masie) , a przy tych wymiarach z pewnością nosi 36. Skąd ty wzięłaś 38/40? W takim razie ty taki rozmiar nosisz (skoro masz praktycznie takie same wymiary) i chodzisz jak w workach. 36 = S przy 157cm to szczupła dziewczyna. Masz jakieś dziwne spojrzenie na ten temat. Gdyby ćwiczyła to pewnie ważyłaby więcej ale by miała pewnie mniej w talii a więcej w biodrach, więc wtedy może i by nosiła spodnie 38 ale mialaby mocne problemy z pasem bo byłby o wiele za duży. X Autorko a ile masz w ramionach?

Gość gość
Wypiertalaj z tymi wymiarami, kokietko yepana!

Gość gość
dziś POZDRAWIAM

Gość gość
Tu autorka W ramionach mam 89cm X Ubrania wszystkie mam S/36, kupuje w roznych sklepach.

Gość gość
10:59 również pozdrawiam ciule

Gość gość
Jestem tego samego wzrostu Biust: 81 Talia:54 Biodra:80 Waga:40-42 kg Może nie jesteś drobna, ale jesteś normalna autorko, po prostu masz taką budowę

Gość gość
gość dziś Czytać nie umiesz? To tabela idealnych wymiarów, podajesz swój wzrost i wagę i na podstawie tego wyliczają ci jakie przy twojej wadze powinnaś mieć idealne wymiary. Nikt tego nie powinien brać na poważnie (jak sam autor z resztą piszę) bo według tego ja jestem grubasem, a wszyscy mi mówią że powinnam przytyć bo jestem za chuda, bo nawet kości mi widać. No sama spójrz tylko 4cm dziela szczupła i tęga budowę, nie widzisz w tym głupoty? To 10cm to już pewnie skrajna otyłość... :D X To są tabele rozmiarów http://polki.pl/moda-i-uroda/tabela-rozmiarow-ubran.html http://www.rozmiar.com/ubran.php Wiadomo każda jest inna ale nie wiemy jaka konkretnie ma budowę autorka, może mieć wąskie biodra a mieć odstający tyłek, może mieć przeciwnie albo pół na pół, może mieć wąskie plecy (co wnioskuje po ramionach) więc automatycznie może nosić mniejszy rozmiar bluzki mimo większego biustu. X Jak idziesz do sklepu i widzisz ciuchy w rozmiarze S/36 (nie mówię tu o skrajnych przypadkach gdzie S/36 wygląda jak płachta albo L/40 jakby była robiona dla dziecka) to chyba widzisz że noszą taki rozmiar szczupłe osoby a nie grubasy.

Gość Jeden jedyny tutaj
Uważam autorko że jesteś szczupła, zgrabna, drobna z kobiecymi kształtami :)

Gość Jeden jedyny tutaj
gość dziś Jesteś strasznie chuda, pewnie wygladasz jak moja 12-letnia siostrzenica, a ona wygląda jak same kości a wzrostem jest podobna

Gość mała Mi hihihi
gość dziś Większego durenstwa nie czytałam według tego biust nie mieści się w skali bo jest za mały, talia jest za gruba, a biodra wyszły poza skalę, czyli że z biust jestem chuda, talia gigant, a tyłek mam jak szafa bo jest za duża o 2cm... A uda to już całkowicie jak u osoby mocno otyłej. A na prawdę jestem szczupła ale mam świetny tyłek za którym nie jeden się obejrzał, bo nie mam szerokich bioder za to mocno odstający tyłek, brzuch mam płaski a talia nie jest szeroka Czegoś takiego nie powinno się brać w ogóle pod uwagę.